visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

CE kategorijos ypatumai – ką reikia žinoti?

CE kategorijos ypatumai – ką reikia žinoti? CE kategorijos ypatumai – ką reikia žinoti?

Šiomis dienomis tikriausiai kiekvienas žmogus anksčiau ar vėliau pagalvoja apie tai, kad reikia išsilaikyti vairavimo teises. Gebėjimas vairuoti gali labai palengvinti kasdienį gyvenimą – tampa paprasta nuvažiuoti į darbą ir iš jo grįžti, pasiimti iš mokyklos vaikus, nusipirkti visus reikiamus produktus ar aplankyti toli gyvenančias gimines.

Taip pat, gebėjimas vairuoti padeda mums taupyti savo brangų laiką. Paprastai eiliniam žmogui pakanka išsilaikyti B kategorijos vairavimo teises tam, kad jis galėtų mėgautis įvairiais vairavimo privalumais kasdieniame gyvenime. Tačiau, egzistuoja kur kas daugiau kategorijų, kurios visos yra taip pat reikalingos.

Antra pagal populiarumą yra C kategorija. Ji reikalinga žmonėms, kuriems reikia vairuoti įvairius sunkvežimius. Tačiau, papildomai yra išskiriamos dar kitos jos atšakos, pavyzdžiui, CE kategorija. CE kategorijos privalumas yra tas, kad šias vairavimo teises turintis žmogus gali vairuoti visus C kategorijos automobilius, o taip pat ir priekabas. Tam, kad žmogus galėtų pradėti mokytis vairuoti ir išlaikytų CE kategorijos teises, jam pirmiausia reikia išsilaikyti B ir C kategorijų egzaminus. Tai yra natūralus, būtinas procesas.

Puiki žinia ta, kad CE kategorijos mokymai trunka vos tris ar keturias savaites. Į mokymus yra įtraukta teorija ir praktika, o tai reiškia, kad būsite visapusiškai pasiruošę laikyti galutinius egzaminus Regitroje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus