visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Burnos higiena - šypsenos grožiui ir dantų karieso bei dantenų ligų profilaktikai

Burnos higiena - šypsenos grožiui ir dantų karieso bei dantenų ligų profilaktikai Burnos higiena - šypsenos grožiui ir dantų karieso bei dantenų ligų profilaktikai

Kad ir kaip uoliai kasdien prižiūrėtumėte savo šypseną, namuose naudojamas šepetėlis ar siūlas nepasiekia visų dantų kampelių ir tarpelių. Sveiki ir gražūs dantys reikalauja periodiškai atliekamos burnos higienos.

Tai procedūra, kurios metus pašalinamos visos, net ir plika akimi nematomos dantų apnašos, poliruojami dantų, plombų ar protezų paviršiai, mūsų specialistai kiekvienam klientui taip pat suteikia individualiai pritaikytos asmeninės burnos higienos patarimus.

Burnos higiena veiksmingai kovoja ir su apnašomis, atsiradusiomis dėl rūkymo ar pomėgio tamsios spalvos gėrimams – dantys akimirksniu tampa baltesni, o jūsų šypsena – gaivesnė. Įprastai burnos higiena klientams atlieka du kartus per metus. Išskirtiniais atvejais, jei dantys itin linkę kaupti apnašas ar pacientas daug rūko, pas burnos higienos specialistą gali tekti apsilankyti dažniau.

Burnos higiena rekomenduojama ne tik dėl šypsenos grožio, bet ir dėl sveikatos. Tai – veiksminga profilaktika nuo dantų karieso, burnos gleivinės ir periodonto ligų (gingivito, periodontito ir kt.), apsaugo nuo ankstyvo dantų netekimo.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus