visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Buhalterinė apskaita: Kodėl verta buhalterinės apskaitos tvarkymą patikėti buhalterinės apskaitos įmonei?

Buhalterinė apskaita: Kodėl verta buhalterinės apskaitos tvarkymą patikėti buhalterinės apskaitos įmonei? Buhalterinė apskaita: Kodėl verta buhalterinės apskaitos tvarkymą patikėti buhalterinės apskaitos įmonei?

AUDILONA, UAB

Buhalterinė apskaita: Kodėl verta buhalterinės apskaitos tvarkymą patikėti buhalterinės apskaitos įmonei? UAB "Audilona", daugiau nei 10 metų teikianti buhalterinės apskaitos ir audito, mokesčių, verslo konsultacines paslaugas juridiniams asmenims, gali drąsiai teigti, kad klientai, patikėję buhalterinės apskaitos tvarkymą UAB "Audilona", sutaupo, nes:

  • negaišta savo brangaus laiko ieškodami kvalifikuoto buhalterio - mes jį jau turime;
  • išvengia baudų ir bereikalingo streso;
  • sutaupo Sodros, gyventojų pajamų, privalomojo sveikatos draudimo įmokas;
  • sutaupo darbo vietos sukūrimo, kompiuterizavimo, buhalterinės programos įsigijimo, buhalterio kvalifikacijos kėlimo, baldų įsigijimo, kanceliarijos ir daug kitų išlaidų.

Įmonė UAB "Audilona" teikia buhalterinės apskaitos paslaugas pagal nuolatines sutartis. Visada užtikriname klientus, kad apskaita bus vedama kvalifikuotai ir tvarkingai. Visada reguliariai ir laiku pateikiame naudingą informaciją apie įmonės finansinę padėtį, skolas, įsiskolinimus, likučius pagal pateiktus pirminius apskaitos dokumentus ir pageidaujama forma. Klientas gali iš anksto planuoti savo išlaidas, mokėjimus savo klientams, laiku informuojamas apie priskaičiuotus mokesčius, bei jų sumokėjimo terminus.

Jei dirbsite su mumis, Jūsų įmonės buhalterijos tvarkymas priklausys ne nuo vieno buhalterio, bet nuo komandos kompetencijos, tačiau tiesiogiai dirbti su Jumis bus paskirtas vienas specialistas su kuriuo Jūs nuolat bendrausite. Dokumentų pristatymas vyksta sutartyje numatytu periodiškumu, priklausomai nuo Jūsų poreikių gauti finansinę informaciją, skolų būklę ir kt.

Kuomet įmonėje kurį laiką nebuvo vedama buhalterinė apskaita ir atrodo, kad jau beviltiška yra visa tai sutvarkyti, galite drąsiai kreipkitės į mus. Mes sutvarkome visą dokumentaciją, parengiame ir pateikiame valstybinėms instancijoms reikiamus duomenis ir, reikalui esant, patiksliname mokestines ataskaitas. Pasitaisyti niekada yra nevėlu.

Taip pat teikiame vyriausiojo buhalterio funkciją, kuri yra naudinga įmonėms, kurios turi apskaitininką, kuris įmonės viduje atlieka pirminių dokumentų suvedimą į sistemą, tačiau jam trūksta žinių sudaryti finansines ir mokestines ataskaitas, galime pasiūlyti jums išeitį. Mes atliekame - apskaitininko atliktų ūkinių operacijų patikrinimą, apskaičiuojame mokesčius, sudarome mokestines ataskaitas ir pateikiame jas atitinkamoms instancijoms, konsultuojame Jus ir Jūsų apskaitininką apskaitos ir mokesčių klausimais, o taip pat Jūsų pageidaujama forma parengiame ataskaitas Jūsų vadovybei.

Patyręs UAB „Audilona“ personalas daro viską, kad sumažintų klientų darbą iki dokumentų pasirašymo mėnesio gale ir rezultatų sekimo. Įmonė tvarko ir paruošia visus dokumentus, kurių gali prireikti klientui, įskaitant sąskaitų sąrašą, klientų, prekių bei paslaugų korteles, skolų ir išankstinių apmokėjimų sąskaitas bei mokėjimų grynais pinigais dinamiką. Įmonė taip pat tvarko pirkimų ir pardavimų registrą, ruošia oficialias ataskaitas klientams bei valstybės institucijoms ir prižiūri buhalteriją. Visa tai atliekama tinkamu laiku. Mūsų įmonės atstovai dalyvauja akcininkų susitikimuose bei kituose susirinkimuose, kur reikia ginti finansinius klientų interesus. To pasekoje klientai sutaupo pinigus, laiką ir nervus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus