visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Brangiai perka mišką su žeme arba išsikirtimui – TAURUS MIŠKAS

Brangiai perka mišką su žeme arba išsikirtimui – TAURUS MIŠKAS Brangiai perka mišką su žeme arba išsikirtimui – TAURUS MIŠKAS

Taurus miškas, UAB

taurusmiskas.lt

Kiekviename versle didelė dalis sėkmės priklauso nuo partnerių patikimumo. Miško pardavimas – ne išimtis. Todėl „Taurus miškas“ laikosi susitarimo! Įmonė brangiai mišką su žeme arba išsikirtimui ir su miško pardavėjais atsiskaito iš karto. Bendrovės pagrindinės vertybės: sąžiningumas, pagarba klientui, darbo kokybė.

UAB „Taurus miškas“ perka mišką visoje Lietuvoje. Perka jauną mišką, perkame brandų mišką; miškus antros eilės kirtimams; miškus tiek mažais plotais, tiek dideliais masyvais.

Kokia yra galima miško kaina?

Esminis momentas – kai „Taurus miškas“ perka mišką, įmonė skaičiuoja kietmetrius (kubus), ne hektarus. Galite nurodyti savo miško valdos KADASTRINĮ numerį ir „Taurus miškas“ pateiks savo pasiūlymą.

„Taurus miškas“ komanda yra įgijusi ilgametę patirtį miško retinimo ir miško valymo srityje, o atliktų darbų kokybę gali patvirtinti net patys reikliausi užsakovai. Įmonei svarbu, jog miško valymas ar miško retinimas būtų atliktas kokybiškai ir tausojant gamtą.

Miško valymas vykdomas šaltuoju metų laiku, tačiau tai nėra nenuginčijama taisyklė. Miško valymas ar miško retinimas šaltuoju metų laiku yra atliekamas greičiau, nes nėra lapų, šlapios vietos pasidengusios ledu, kirtimo atliekas galima naudoti biokuro gamybai. Miško valymas yra draudžiamas paukščių perėjimo metu.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus