visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Blokelių FIBO PLIUS privalumai

Blokelių Fibo Plius privalumai Blokelių Fibo Plius privalumai

SAINT-GOBAIN STATYBOS GAMINIAI, UAB

Namo statybos dažnai tampa tikru išbandymu jo savininkui – išlaidų skaičiavimas, tinkamų medžiagų pasirinkimas, nuolatiniai svarstymai ar pasirinktas sprendimas patikimas, galima būtų tęsti be galo. Ne be reikalo statybinių medžiagų gamintojai intensyviai varžosi tarpusavyje stengdamiesi klientui pasiūlyti aukščiausios kokybės gaminį. Tačiau greta to yra ir daugybė kitų kriterijų, iš kurių vienas svarbiausių – greito montavimo galimybė. Būtent tai bendrovė UAB „Saint-Gobain statybos gaminiai“ ir pasiūlė rinkai, pristatydama naujo tipo keramzitinius blokelius „Fibo plius“.

Speciali porėta blokelio vidaus struktūra

Blokeliai gaminami vibracinio presavimo būdu iš keramzito, kuris išgaunamas aukštoje temperatūroje pagal specialią technologiją apdorojant molio granules. Tokiu būdu išgaunamas vidinis porėtumas, tačiau išlaikomas išorinis tvirtumas. Porėta keramzito struktūra užtikrina puikias medžiagos termoizoliacines, garso izoliacines savybes, neleidžia kauptis drėgmei, o kaip tik sudaro sąlygas šiai lengvai išgaruoti. Tai ekologiškas, chemiškai neutralus gaminys, kas rodo gamintojo rūpinimąsi būsimo namo gyventojų sveikata bei gerove.

Kruopščiai apgalvoti patobulinimai

UAB „Saint-Gobain statybos gaminiai“ gaminami blokeliai – tai didelio pasisekimo rinkoje susilaukusių blokelių „Fibo“ patobulinimas. Kuo būtent specifiniai šie nauji blokeliai? Iš pirmo vaizdo, gali pasirodyti, jog naujieji blokeliai tiesiog įgavo įmantresnę formą padarius vertikalias įlajas, horizontalius griovelius bei kiaurymes bloke. Tačiau kiekvienas šių patobulinimų yra kruopščiai konstruktorių apgalvotas sprendimas. Dėl įlajų vertikaliose siūlėse nereikia naudoti skiedinio, sujungus blokelius tokiu būdu susidaro „šiltesnė“ siūlė, o ir mūrijimo darbai atliekami greičiau. Mūrijant vertikalias siūles skiedinys liejamas į specialiai padarytus griovelius, taip ir vėl sutaupant mišinio. Apskaičiuota, jog atliekant statybos darbus, kiekvienas blokelis leidžia sutaupyti po 0,5 kg mišinio, kas reiškia, jog vidutinio dydžio namo statybai galima sunaudoti net 3-4 tonomis mažiau skiedinio. Taip pat grioveliai užtikrina ir pastato stabilumą, o statybininkams tenka mažiau vargo lyginant sienas. Kam reikalingos kiaurymės keramzitinių plytelių viduje? Jos palengvina bloką, taip sumažinant apkrovas pamatui, taip pat pagerina pastato termines savybes.

Įsiklausymas į klientų poreikius

Orientuojantis į individualių namų statybos rinkoje sparčiai augančią „Fibo plius“ blokelių paklausą, bendrovė pavasarį greta 25 ir 30 cm pločio blokelių planuoja pristatyti ir 20 cm pločio blokelius. „individualūs namai dažniausiai statomi iš 20 ar 25 cm pločio blokelių, taigi nusprendėme klientui suteikti didesnį pasirinkimą. Tai, jog blokeliai plonesni, tikrai nereiškia, jog ir pastato šiluminė varža bus blogesnė. Juk pagal esamus statybų reikalavimus pastatą būtina papildomai apšiltinti, o kubas blokelio kol kas dar yra brangesnis už vatos. Naujo storio blokeliai – tai dar vienas produktas protingo ir ekonomiško varianto ieškančiam pirkėjui, juk statant namą sau kiekvienas kruopščiai skaičiuoja išlaidas“, – pastebi UAB „Saint-Gobain statybos gaminiai“ „Fibo“ grupės vadovas Ričardas Barkovski.

Kad darbai vyktų dar greičiau...

Greta to, jog statybiniai blokeliai „Fibo plius“ dėl savo išskirtinės formos leidžia žymiai greičiau atlikti statybų darbus, bendrovė UAB „Saint-Gobain statybos gaminiai“ gali pasiūlyti papildomų sprendimų, palengvinančių darbus. Vienas tokių – specialūs kampiniai blokeliai, skirti namo kampų sujungimui. Pastarųjų horizontalieji grioveliai išdėstyti sudarant lenkimą. Dėl to tarpelių užpildymas skiediniu tampa dar paprastesnis. Kalbant apie skiedinio klojimą, gamintojas ir čia gali pasiūlyti atitinkamų inovacijų – specialią skiedinio dėžę. Ši dviejų piltuvų formos dėžė universaliai pritaikyta prie skirtingų blokelių pločių, taigi skiedinį paprasčiausiai reikia įdėti į dvi talpas ir lėtai traukiant grioveliai užklojami mišiniu. Dėka „Fibo plius“ blokelių, darbai atliekami sparčiau, o rezultatai matomi greičiau.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus