visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Beadatinė mezoterapija jaunystės išsaugojimui – Fusion Mesotherapy

Beadatinė mezoterapija jaunystės išsaugojimui – Fusion Mesotherapy Beadatinė mezoterapija jaunystės išsaugojimui – Fusion Mesotherapy

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras AESTHETA, UAB

Paprastai mezoterapinės procedūros yra atliekamos tradiciniu injekciniu būdu, tačiau šiandien tokias procedūras galima atlikti be adatų ar mikroadatiniu metodu. Tokios mezoterapijos procedūros nesukelia skausmo, iškart po procedūros paciento oda neturi žymių ir paraudimo, kas paprastai yra normalu po injekcijų. Taigi po procedūros galima grožėtis oda, tai nesukelia nepatogumų, galima netgi eiti į susitikimus ar grįžti į darbą. Tokius netradicinius metodus mezoterapijai ir efektyvias produktų formules Jums gali pasiūlyti modernios estetinės medicinos koncepciją atstovaujantis ženklas Fusion Mesotherapy®.

„AESTHETA“ estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centre pristatomas mezoterapinių kokteilių asortimentas leidžia atlikti įvairių indikacijų mezoterapijos procedūras: prieš odos senėjimą, nuo raukšlių ir mimikos raukšlių, odos patempimui ir stangrinimui, drėgmės balansui atstatyti, prieš odos pigmentaciją ir senatvines dėmes, akių kontūrui atjauninti ir nuovargio ženklams šalinti, taipogi esant gana sunkiai paveikiamoms estetinėms problemoms, tokioms, kaip randai po spuogų ir aknės, plaukų slinkimas bei plikimas, strijų mažinimas bei celiulitas.

Beadatinė mezoterapija jaunystės išsaugojimui – Fusion Mesotherapy

FUSION MESOTHERAPY® RF BEADATINĖ MEZOTERAPIJA

Tai būdas atlikti mezoterapijos procedūras be odos pažeidimo. Ypač tinkamas tais atvejais, kai negalima atlikti adatinės mezoterapijos procedūrų ar norime išvengi skausmo. Beadatinės elektroporacijos procedūros pagerina išoriškai naudojamų produktų transderminį judėjimą per epidermį į dermą, be to sukuria ląstelinę elektroporaciją. Ląstelių membranose formuojamos poros, per kurias naudingos medžiagos žymiai efektyviau patenka į ląsteles. Toks elektroporacijos procesas yra unikalus, nes padidina procedūros efektyvumo lygmenį, naudinga taikyti kartu su adatine mezoterapija.

RF radijo bangų elektroporacija: radijo bangų metodas yra 100% be skausmo. Procedūros metu gali būti jaučiama švelni šiluma, kadangi radijo bangų veikimas padidina odos temperatūrą 2- 7ºC. Toks temperatūros padidėjimas audiniuose aktyvina kolageno sintezę.

Šios procedūros gali būti atliekamos tiek veido, tiek kūno srityse, rezultatai gali būti matomi jau nuo pirmos procedūros, ilgai išliekantys rezultatai pasiekiami atlikus 4-5 procedūrų kursą.

Beadatinė mezoterapija jaunystės išsaugojimui – Fusion Mesotherapy

FUSION MESOTHERAPY® BEADATINĖ MEZOTERAPIJA + ŠVIESOS TERAPIJA

XPERT beadatinė mezoterapija ir fotodinaminė LED terapija: šis metodas 100% be skausmo ir be odos pažeidimo. Tai mezoterapijos būdas be injekcijų, paremtas naujomis skvarbumo sistemomis ir produktais. Dėl elektroporacijos proceso veikliosios medžiagos žymiai geriau ir giliau patenka į odą. Fotodinaminė terapija gerina kraujo cirkuliaciją, ląstelių metabolizmą, audinių regeneraciją, kolageno ir elastino sintezę.

Beadatinės mezoterapijos procedūros gali būti atliekamos kartą per savaitę; intensyvus veido procedūrų kursas 4-6 procedūros kas savaitę, kūno – 6-10 procedūrų kas savaitę; vėliau atliekamos palaikomosios procedūros – 1 procedūra per mėnesį.

FUSION MESOTHERAPY® MIKROADATINĖ MEZOTERAPIJA

Beadatinė mezoterapija jaunystės išsaugojimui – Fusion Mesotherapy

MESO-PEN automatinė adatinė sistema atlieka frakcinę mikroadatinę mezoterapiją, pasiekiamas nuo 0.1 iki 3.0 mm gylis, jis gali būti reguliuojamas procedūros metu, tokiu būdu galime taikyti reikiamą gylį skirtingose srityse pagal sprendžiamas problemas. Šis metodas naudojamas kolageno ir elastino skaidulų sintezės aktyvinimui ir geresniam medžiagų patekimui į odą. Medžiagų asortimentas leidžia atlikti įvairių indikacijų mezoterapijos procedūras: odos atjauninimas, mimikos raukšlės, raukšlės, odos patempimas ir stangrinimas, odos šviesinimas ir hiperpigmentacija, aknė ir randai po spuogų, lipolizė, strijos, plaukų slinkimas ir kt.

Sustiprintų adatinių sistemų mezoterapijos procedūros atliekamos ne dažniau kaip kas 2-3 savaites; intensyvus veido procedūrų kursas 4-6 procedūros, kūno – 6-10 procedūrų; vėliau atliekamos palaikomosios procedūros – 1 procedūra per mėnesį.

Beadatinė mezoterapija jaunystės išsaugojimui – Fusion Mesotherapy

AESTHETA estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centre Jūs galite:

Gauti nemokamą profesionalų konsultaciją, ar apsilankyti nemokamoje grožio pamokėlėje;

Atlikti įvairias veido ir kūno procedūras pagal individualias odos problemas ir poreikius;

Koreguoti raukšles ir kitus veido odos trūkumus hialurono rūgšties injekcijomis;

Įsigyti profesionalios ir kokybiškos kosmetikos.

AESTHETA atstovauja pasaulyje pripažintus profesionalios ir dermatologinės kosmetikos produktus, taigi čia rasite profesionalių OXYNERGY PARIS, FUSION MESOTHERAPY, KLERADERM, CLINICCARE linijų asortimentą, IDEA TOSCANA ekologišką ir natūralią kosmetiką, tinkamą naudoti kūdikiams ir vaikams, taip pat DR ADAM PARIS hipoalerginės kosmetikos liniją, BODY&CO kosmetinę liekninamojo poveikio tekstilę ir kitas priemones veido ir kūno odos priežiūrai. Visuomet gausite ne tik profesionalią konsultaciją, tačiau ir galimybę išmėginti priemones.

AESTHETA – profesionali odos priežiūra ne tik profesionalams!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus