visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Balkonų stiklinimas aliuminio konstrukcijomis: Dviejų ir trijų bėgelių aliuminio sistemos

Balkonų stiklinimas aliuminio konstrukcijomis: Dviejų ir trijų bėgelių aliuminio sistemos Balkonų stiklinimas aliuminio konstrukcijomis: Dviejų ir trijų bėgelių aliuminio sistemos

HIPERIONAS, UAB

www.hiperionas.lt

Balkono stiklinimas aliuminio slankiąją sistema - tai komforto, jaukumo ir elegancijos derinys, siekiantiems greitai ir minimaliomis sąnaudomis išplėsti būsto erdvę. Įstiklinti balkono rėmai yra stumdomi horizontaliai, kas yra labai patogu, nes atidarius langą nesumažinama balkono erdvė. Langų rėmai efektyviai pašalina vandenį, gerai ventiliuojasi, o jų priežiūra yra ypač lengva ir paprasta.

Balkono stiklinimas aliuminio konstrukcija: dviejų ir trijų bėgelių aliuminio sistemos

UAB „HIPERIONAS" pristato „dviejų" ir „trijų" bėgelių balkonų stiklinimo aliuminio konstrukcijas.

Dviejų bėgelių balkonų stiklinimo sistema - tai lango konstrukcija, galinti turėti dvi, tris arba keturias varstomas lango dalis. Sistemos staktų profilių gylis - 60 mm, o varčių profilių - tik 22 mm, todėl šios konstrukcijos yra ypač grakščios ir elegantiškos. Be estetinių ir kitų privalumų šiuos konstrukcijos pasižymi ypač patrauklia kaina, o todėl yra labai populiarios.

Balkono stiklinimas aliuminio konstrukcija: dviejų ir trijų bėgelių aliuminio sistemos

Trijų bėgelių balkonų stiklinimo sistema - tai lango konstrukcija, galinti turėti 3-is arba 6-ias varstomas lango dalis. Sistemos varčių profiliai yra taip pat grakštūs kaip ir „dviejų" sistemoje, tačiau dėl didesnio – 90 mm staktų gylio ir bėgelių skaičiaus galima pagaminti didesnio pločio balkonų konstrukcijas. Šiuos balkonų įstiklinimo konstrukcijų kainos yra neženkliai didesnės nei „dviejų", tačiau atskirais atvejais, kai reikalinga įstiklinti plačius balkonus, jų ekonominiai
parametrai yra geresni.

Balkono stiklinimas aliuminio konstrukcija: dviejų ir trijų bėgelių aliuminio sistemos


Balkonų stiklinimo aliuminio konstrukcijomis privalumai:

  • Apsauga nuo teršalų;
  • Gera garso ir šilumos izoliacija;
  • Aukštas hermetiškumas;
  • Šiuolaikiška išvaizda;
  • Papildoma apsauga;
  • Ilgaamžiškumas;
  • Puikus kokybės ir kainos santykis;
  • Apsauga nuo kenksmingo atmosferos poveikio

UAB „HIPERIONAS“ yra veržli, sėkmingai dirbanti kompanija, įsitvirtinusi šarvuotų durų, lauko ir vidaus durų, plastikinių langų, telefonspynių ir kt. gamintojų rinkoje. Mūsų įmonė pasiūlys įsigyti specialios paskirties, įvairios išvaizdos bei komplektavimo durų ar langų, kurie tinka ne tik namų ūkiui, bet ir ligoninėms, įvairioms laboratorijoms, ofisams, katilinėms, gamybinėms patalpoms bei visuomeniniams ir prekybos centrams. Prekiaujame plastikiniais langais iš įvairių vokiškų profilių. Mūsų gaminami plastikiniai langai - aukščiausios kokybės produkcija, padedanti taupyti energiją ir gyventi šilčiau. UAB „HIPERIONAS“ plastikiniai langai pasižymi išskirtine kokybe, gaminiai yra tvirti ir ilgaamžiai, gali būti įvairių formų, spalvų bei faktūrų. Mūsų aukštos kokybės plastikiniai langai reikalauja tik minimalios priežiūros. Siūlome ir balkonų stiklinimo paslaugas. Balkonų stiklinimas – patogus būdas ne tik apšildyti savo būstą, bet ir apsisaugoti nuo aplinkos taršos. Teisingai pasirinktas balkono stiklinimas ir jo konstrukcija Jums atrasti dar neišnaudotą būsto erdvę bei apsaugos nuo triukšmo, sklindančio iš gatvės, kritulių ir vėjo. Kambario, kurio viena iš sienų yra balkono stiklinimas, temperatūra šaltu metų laiku yra aukštesnė, o triukšmas sumažėja net penktadaliu. Galime pasiūlyti kelis balkonų stiklinimo būdus: stiklinimas aliuminio arba plastiko stumdomomis - slankiojančiomis sistemomis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus