visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Baldų kolekcija Brolo – kažkas ypatingo, šiuolaikiško ir daugiafunkcinio ...

Baldų kolekcija Brolo – kažkas ypatingo, šiuolaikiško ir daugiafunkcinio ... Baldų kolekcija Brolo – kažkas ypatingo, šiuolaikiško ir daugiafunkcinio ...

AUDĖJO PREKYBOS CENTRAS, UAB

www.audejobaldai.lt

Ar ieškote kažko ypatingo, su šiuolaikine forma, bet daugiafunkcinio? „Audėjo baldų centre“  pristatoma „Brolo“ kolekcija yra kvietimas į netradicinį, bet labai jaukų pasaulį. Tai puikiai veikia drąsiai žaliame fone, bet taip pat galite eksperimentuoti su pilka spalva.

Baldų kolekcija

Daugiau informacijos: https://www.audejobaldai.lt/brolo

Baldų kolekcija



„Audėjo baldų centras“ įkurtas 1998 m. Tai vienas seniausiai veikiančių baldų salonų Lietuvoje. „Audėjo baldų centre“, po vienu stogu, klientai gali surasti įvairaus būsto apstatymo prekių: minkštųjų bei korpusinių svetainės, miegamojo, virtuvės, valgomojo, jaunuolio, biuro, prieškambario baldų. O baldai internetu – tai dar patogesnis būdas atsinaujinti būstą. 

Baldų kolekcija

„Audėjo baldų centre“  rasite ir lietuviškų prekių, ir prekių iš viso pasaulio: JAV, Turkijos, Italijos, Ispanijos, Čekijos, Lenkijos, Ukrainos, Kinijos, Malaizijos ir t. t. Laukiame Jūsų svečiuose, kad kartu galėtume rasti Jums tinkamiausius baldus.

Baldų kolekcija

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus