visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Baidarėmis per Miniją – baidarių nuoma Kartenoje

Baidarėmis per Miniją – baidarių nuoma Kartenoje Baidarėmis per Miniją – baidarių nuoma Kartenoje

BaidaresKartenoje.lt

www.baidareskartenoje.lt

Plaukimas baidarėmis – aktyvi vandens pramoga mėgstantiems būti gamtoje, išbandyti savo jėgas ir patirti neišdildomų įspūdžių. 15 km į rytus nuo Kretingos esančioje Kartenoje nuomojamos modernios, stabilios ir lengvai valdomos vienvietės ir dvivietės baidarės. Keliautojams siūloma plaukti įvairaus ilgio bei sudėtingumo maršrutais Minijos upe. Gamtos teikiamais malonumais gali mėgautis ir pradedantieji, ir pažengusieji.

Baidarėmis per Miniją – baidarių nuoma Kartenoje

Maršrutai Minijos upe

Minijos upė – viena didžiausių ir gražiausių Žemaitijoje, o Kartena priklauso vaizdingo Salantų regioninio parko teritorijai. Klestintis vandens turizmas turistus iš visos Lietuvos vilioja įspūdingais maršrutais.

Baidarėmis per Miniją – baidarių nuoma Kartenoje

Baidarių nuoma suteikia galimybę apsižvalgyti vandenyje ir tyrinėti gamtą būnant labai arti jos – pamatyti vietas, kurios nuo pakrantės neprieinamos. Turėsite galimybę pasirinkti maršruto ilgį, kelionės laiką, sustojimų kiekį. Taip pat – apžiūrėti vietas, kurios jus labiausiai domina.

Baidarėmis per Miniją – baidarių nuoma Kartenoje

Baidareskartenoje.lt visus keliautojus nemokamai aprūpina gelbėjimosi liemenėmis, irklais, žemėlapiais ir pasirinkto kelionės maršruto aprašymais. Siūlomi vienos ar kelių dienų maršrutai – peizažų išsiilgusiems gamtos tikrai nepritrūks. Lietuviški miškai ir pievų žaluma užburs savo grožiu, leis atsikvėpti bei pailsėti nuo miesto šurmulio.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus