visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ąžuolo parketlentės CHEVRON – prabangiam ir jaukiam interjerui

Ąžuolo parketlentės CHEVRON – prabangiam ir jaukiam interjerui Ąžuolo parketlentės CHEVRON – prabangiam ir jaukiam interjerui

Kas gali būti gražiau už prancūziška eglute suklotas ąžuolo parketlentes? Šis „Stilingų grindų“ kolekcijos gaminys – medinė klasika. Tokiu raštu galima kloti grindis, dekoruoti sienas, baldus, stalviršius.

Ąžuolo parketlentės CHEVRON – prabangiam ir jaukiam interjerui



Parketlentės „Chevron“ nepaliks abejingų. Medis interjerui suteiks natūralų jaukumą bei šilumą. Šias parketlentes malonu liesti rankomis, ant tokių medinių grindų malonu vaikščioti basomis...

Šios parketlentės iš visų keturių pusių turi mikro griovelius. Jos yra gamykliškai alyvuotos arba lakuotos. Parketlentes „Chevron“ galima kloti ant šildomų grindų. Po suklojimo parketo nereikia šlifuoti, taip pat galima rinktis ir papildomus paviršių apdirbimus gamykloje.

Ąžuolo parketlentes „Chevron“ – puiki šiuolaikinio Jūsų interjero puošmena, diktuojanti stilių ir prabangą Jūsų būsto erdvei.

Pažiūrėti parketlenčių pavyzdžius ir išsirinkti norimą spalvą galite grindų salone – ekspozicijoje „Ecofloor.lt“, adresu Žirmūnų g.70, Vilnius („Klasikos namai“).

Ecofloor.lt Lietuvos bei užsienio gyventojams, įmonėms ir organizacijoms tiekia aukščiausios kokybės ekologiškus, natūralaus medžio masyvo, ąžuolo bei uosio, gaminius medinių grindų įrengimui: parketlentes, masyvo lentas, klasikinį parketą, grindlentes, apvadus bei kokybiškus parketo klijus, gruntus gamintojų kaina.

Patyrusio personalo dėmesys bei kompetencija apsaugos Jus nuo klaidų ir padės išsirinkti patį geriausią ir tinkamiausią medinų grindų ir priedų variantą. Patikėkite savo rūpesčius profesionalams, pažvelkite į ateitį ir Jūsų namuose visų savo grožių suspindės natūralaus medžio masyvo grindys, teikiančios šilumą bei sukuriančios sveiką aplinką Jums ir Jūsų vaikams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus