visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automobilių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE

Automobilių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE Automobilių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE

Saint-Gobain Glass Estonia SE filialas Autover GLASSDRIVE

„Glassdrive“ yra greitai auganti, visame pasaulyje veikianti bendrovė. Kokia yra bendrovės sėkmės formulė? „Glassdrive“ žino, kad viskas priklauso nuo žmonių. Žmonių, kurie išvažiuoja pasitikėdami. Ir žmonių, kurie greitai ir kompetentingai remontuoja transporto priemones, naudodami aukščiausios kokybės produktus. Viskas priklauso nuo žmonių, esančių abiejose stiklo pusėse.

„Glassdrive“ yra „Saint-Gobain“ dalis. Turėdama daugiau nei 340 metų patirtį inžinerijos srityje ir tvirtai įsipareigojusi taikyti inovacijas, „Saint-Gobain Sekurit“ yra viena iš pirmaujančių stiklo gamintojų pasaulyje. Vairuotojams ir jų keleiviams tai reiškia optimalią patogesnio ir saugesnio važiavimo patirtį. Štai kodėl viename iš dviejų automobilių Europoje įrengti automobiliniai „Saint-Gobain Sekurit“ stiklai.

Modernūs automobiliniai stiklai turi daug patrauklių funkcijų, padidinančių vairavimo patogumą, keleivių vežimo patogumą, saugą ir saugumą. Tik originalios įrangos gamintojai gali patiekti stiklą, pasižymintį šiomis savybėmis. Stiklų tiekėjas, kuriam mes teikiame pirmenybę, „Saint-Gobain Sekurit“, yra vienas iš pirmaujančių stiklo gamintojų pasaulyje.

Visų keičiamų stiklų gamintoja yra „Saint-Gobain Sekurit“ ir todėl jie pažymėti „Saint-Gobain Sekurit“ logotipu. Stiklai pagaminti naudojant tuos pačius techninius duomenis ir gamybos standartus kaip ir originalios įrangos, naudojamos renkant transporto priemones. Todėl šių stiklų kokybė yra tokia pati kaip ir originalios įrangos dalių ir jie yra originalios atsarginės dalys.

Kadangi „Glassdrive“ visada naudoja tik originalias atsargines dalis, tad gali atkurti originalią transporto priemonės būklę. Naudodami originalias atsargines dalis ir pasitelkdami patyrusius mechanikus, visuomet garantuojama atliktų darbų kokybė.

Sugadintas stiklas? Jums tereikia susisiekti su „Glassdrive“, kuri gali tiesiogiai patikrinti jūsų automobilio draudimą ir susitarti dėl susitikimo. „Glassdrive“ pasirūpina viskuo, įskaitant visą popierizmą. 

Daugeliu atvejų sugadintą stiklą galima suremontuoti jūsų darbe ar namuose. Jei automobilį atvarysite į „Glassdrive“ servisą, galėsite nemokamai pasinaudoti pakaitiniu automobiliu. Arba galėsite palaukti kol bus suremontuota. Daugumą remonto darbų galima atlikti per 30 minučių. Suremontavus, įmonės meistrai visada pasako, ką padarė ir kaip padarė.

Visose „Glassdrive“ veiklose pagrindinis dėmesys yra kreipiamas į saugą, patikimumą, paslaugumą ir aukščiausią kokybę. Bet kaip aukštųjų technologijų bendrovė, „Glassdrive“ susitelkia ne tik į naujoviškus produktus ir paslaugas, bet ir visuomet galvoja apie žmones. Žmones, dirbančius „Glassdrive“, ir žmones, kurie naudojasi mūsų paslauga.

„Glassdrive.“ Žmonės už stiklo.

Automobilių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus