visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automobilių starterių priežiūra – pataria A. Vitkaus AUTOSERVISAS

Automobilių starterių priežiūra – pataria A. Vitkaus AUTOSERVISAS Automobilių starterių priežiūra – pataria A. Vitkaus AUTOSERVISAS

Starterių, generatorių remonto centras AUTOSERVISAS, A.Vitkaus IV

www.estarteris.lt

Plungėje įsikūrusiame A. Vitkaus „Starterių ir generatorių remonto centre - AUTOSERVISAS“ teikiamos variklio diagnostikos, prietaisų skydelių remonto, signalizacijų montavimo, sunkvežimių liftų elektros variklių remontas taip pat ir telferių remonto, vairo kolonėlių remonto ir kitos automobilių serviso paslaugos. Kaip prižiūrėti automobilių starterius, pataria šio starterių ir generatorių remonto centro specialistai.

Automobilių starterių priežiūra – pataria A. Vitkaus AUTOSERVISAS

Tik tvarkingas ir gerai veikiantis automobilio starteris nekels jums rūpesčių paleidžiant automobilio variklį net šaltą žiemą. Kiti automobilio agregatai ir sistemos privalo veikti taip pat nepriekaištingai. Akumuliatorių baterija privalo būti techniškai tvarkinga tai yra reikiamos talpos ir pilnai įkrauta.

Starterio eksploatacinės sąlygos turi atitikti automobilio gamintojo techninius reikalavimus tai yra turi būti pilnai pritvirtintas visais numatytais tvirtinimo elementais, turi būti gamintojo numatytos apsaugos, apsaugančios agregatą nuo purvo, alyvos, hidro skysčių, antifrizo patekimo ant agregato ar net į jo vidų.

Variklio techniniai parametrai: kompresija, uždegimo paskubos kampas, uždegimo žvakių būklė benzininiuose varikliuose ir kaitinimo žvakių būklė dyzeliniuose varikliuose, variklinės alyvos klampa ir kt., turi atitikti automobilio gamintojo techninius reikalavimus. 

Automobilių starterių priežiūra – pataria A. Vitkaus AUTOSERVISAS

Starterio įjungimų skaičius negali būti begalinis. Jeigu automobilio variklis pasileidžia sunkiai arba visai nepasileidžia, starterio įjungimo variklio paleidimui ribinis kiekis 3 kartai po 5–10 sekundžių su 1 minutės pertraukomis tarp bandymų. Jei starteris suveikė bet variklis nepasileido, vadinasi variklio nepasileidimo priežastis yra variklio gedimas (esant normalios klimatinės sąlygoms, ne žiemos ekstremalioms sąlygoms).

Konstruktyviai atskira nuo starterio atraminė starterio inkaro įvorė turi būti standartinė, savo vietoje, tinkamai patepta tai yra techniškai tvarkinga.

Automobilių starterių priežiūra – pataria A. Vitkaus AUTOSERVISAS

A. Vitkaus „Starterių ir generatorių remonto centre - AUTOSERVISAS“ remontuojami bei parduodami visų tipų lengvųjų automobilių, sunkvežimių, žemės ūkio technikos, spec. technikos, autobusų, motociklų, vandens technikos starteriai bei generatoriai. Visos remonto paslaugos atliekamos servise, taip užtikrinant greitą ir kokybišką remontą. Parduotuvėje rasite labai platų starterių, generatorių ir jų detalių asortimentą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus