visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automobilio stiklų tamsinimas plėvele - puikus estetinis vaizdas, apsauga nuo saulės ir sustiprintas stiklas

Automobilio stiklų tamsinimas plėvele - puikus estetinis vaizdas, apsauga nuo saulės ir sustiprintas stiklas Automobilio stiklų tamsinimas plėvele - puikus estetinis vaizdas, apsauga nuo saulės ir sustiprintas stiklas

ELANIS, UAB

Automobilio stiklų tamsinimas plėvele - puikus estetinis vaizdas, apsauga nuo saulės ir sustiprintas stiklas. Kaip tegia UAB "ELANIS" specialistai, automobilio stiklų tamsinimas - tai vienas pirmiausių dalykų, ką reikia padaryti nusipirkus automobilį, nes stiklo padengimas tonuota plėvele, tai ne tik estetinis grožis, bet ir papildomos funkcionalios savybės, tokios kaip: salono apsauga nuo perkaitimo ir UV spindulių, triukšmo slopinimas, stiklo sustiprinimas ir net papildoma apsauga nuo vagių.

Tačiau yra labai svarbu, kad stiklų tamsinimo darbus atliktų kvalifikuoti meistrai, kurie parinktų ir užklijuotų plėvelę, labiausiai atitinkančią Jūsų poreikius.

UAB "ELANIS" – tai profesionalus langų tamsinimas. Mūsų kredo – KOKYBĖ. Užtikrinant aukštą paslaugų kokybės lygį mes dirbame tik su amerikietiška Premium klasės plėvele. Mes netamsiname langų su paprasta dažyta plėvele, kuri išblunka jau po dviejų metų, o kai kada ir dar greičiau. Mes naudojame plėveles su metalo ar keramikos užpildais, kurioms gamintojas suteikia net iki 10 metų garantijas. Taip pat galime pasiūlyti itin šviesių plėvelių priekiniams automobilio stiklams, kurios neviršija leistinos stiklų šviesos pralaidumo normos pagal LR ATPK 123 str. reikalavimus. Nors jų vizualiai ant stiklo kaip ir nesimato, bet pagrindines šių plėvelių charakteristikas vairuotojai pajunta vasaros metu, kai saulė pasidaro itin kaitri.

automobilio-stiklu-tamsinimas-plevele1

Stiklų tamsinimo privalumai:

Jūsų automobilis taps išskirtinai patrauklus ir suteiks privatumo esant jame.

Apsaugos Jūsų automobilio saloną nuo perkaitimo, o Jus nuo saulės karščio, nes amerikietiška plėvelė sulaiko iki 60% saulės infraraudonųjų spindulių (karščio).

Sumažins triukšmą salone.

Apsaugos nuo pavojingų UV spindulių poveikio iki 99%.

Sustiprins stiklą ir auto įvykio metu neleis stiklo šukėms sužeisti keleivių bei vairuotojo. Plėvelė apsunkins patekimą į automobilio saloną vagystės atveju.

automobilio-stiklu-tamsinimas-plevele2

Jeigu Jūs vis dar abejojate, ar tamsinti automobilio stiklus, UAB "ELANIS" Jums pateikia kelis įdomius faktus:

Ar Jūs žinote, kad užtamsinti automobilio stiklai sutaupo iki 37% degalų, sudeginamų kondicionieriaus darbui. Juk ir pačiam kondicionieriui dėl to yra lengviau dirbti ir palaikyti komfortišką temperatūrą automobilio salone.

Ar Jūs žinote, kad plėvele tamsinti stiklai daug kartų sumažina riziką susirgti odos vėžiu Jums ir Jūsų artimiesiems. Juk sveikata yra pats brangiausias mūsų visų turtas.

Ar Jūs žinote, kad pagal statistiką, vagystės iš automobilių su tamsintais langais įvyksta 10 kartų rečiau nei iš netamsintų. Nusikaltėliams tiesiog neapsimoka gaišti laiko daužant plėvele sustiprintą langą.

automobilio-stiklu-tamsinimas-plevele3

Apei UAB "ELANIS"

Įmonė UAB "ELANIS" specializuojasi plėvelių nuo saulės, apsauginių plėvelių nuo įsilaužimo, dekoratyvinių, matinių, foto plėvelių klijavimo srityje. Įmonė tamsina automobilių stiklus, laminuoja automobilių kėbulus plėvele. Prekiauja amerikietiška stiklų plėvele kaip pastatams, taip ir automobiliams. Automobilių stiklų tamsinimui UAB "ELANIS" turi didelį amerikietiškų plėvelių SUN-GARD pasirinkimą automobilių stiklų tamsinimui, tiek galiniams, tiek ir priekiniams automobilio stiklams, kurių pagalba galima suteikti Jūsų automobiliui norima išvaizdą ir privatumą, taip pat apsisaugoti nuo varginančio saulės karščio ir akinamos šviesos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus