visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Augalinės kilmės maisto papildas, skatinantis ląstelių funkcionavimą – unikalusis Tre-en-en

Augalinės kilmės maisto papildas, skatinantis ląstelių funkcionavimą – unikalusis Tre-en-en Augalinės kilmės maisto papildas, skatinantis ląstelių funkcionavimą – unikalusis Tre-en-en

NeoLife nepriklausomas konsultantas Rimvydas Bajorinas

provitaminai.lt

Kuo unikalus ir naudingas „Tre-en-en“?

Tai pirmas pasaulyje „NeoLife“ kompanijos augalinės kilmės maisto papildas, skatinantis ląstelių funkcionavimą. „Tre-en-en“ – unikalus maisto papildas aprūpinantis organizmą ląstelių funkcijai bei sveikatai itin reikalingais lipidais ir steroliais, apimant riebiąsias rūgštis omega 6 ir omega 3, betą-sitosterolį, stimasterolį, gama-oryzanolį, kampesterolį, oktakosanolį.

„Tre-en-en“ mitybos papildas yra pagamintas paga „trys viename“ formulę, kuri suteikia ir natūralių, veiksmingų, ląsteles maitinančių medžiagų. Lipidai ir steroliai yra išspausti iš trijų rūšių sveikų grūdų – kviečių, ryžių ir sojų. Produktas buvo sukurtas 1958 metais ir visame pasaulyje tik „NeoLife“ turi teisę naudoti šį preparatą.

„Tre-en-en“ – augalinių riebalų koncentratas, kurie prie įprastų apdirbimo sąlygų, t.y. – aukšta temperatūra, suyra. Tos neprisotintos riebiosios rūgštys būtinos ląstelių membranoms. Ląstelių membranos įleidžia į ląstelę naudingas medžiagas ir iš ląstelių – atliekas.

Sveikata yra gera tiek, kiek jos pagrindas – ląstelės. Žmogus yra sveikas arba sergantis tiek, kiek yra sveikos ar sergančios organizmo ląstelės. Žmogaus organizme yra 73 milijardai ląstelių, kurios turi efektyviai funkcionuoti. Ląstelės suserga, deformuojasi ir sunyksta jeigu sutrinka pusiausvyra tarp „gerų“ ir „blogų“ riebalų mūsų maiste. Naujų – sveikų ląstelių atsiradimas dažniausiai būna sutrikęs. Jeigu ląstelės membrana šių naudingų medžiagų nepraleidžia, tai, atitinkamai, iš jų nėra jokios naudos. Tai lemia greitą nuovargį ir blogą savijautą.

Mokslo tyrimais įrodyta, jog „Tre-en-en“ sustiprina efektyvų maisto medžiagų įsisavinimą, padėdamas į kraują patekti būtinoms ir geroms maisto medžiagos. Efektyvus maisto panaudojimas organizme garantuoja sveiką ir pilnavertį gyvenimą. „Tre-en-en“ maitina kiekvieną mūsų organizmo ląstelę ir padidina galimybę gauti kuo didesnę naudą iš maisto, kurį vartojame.

„Tre-en-en“ maisto papilduose nėra cholesterolio, mielių bei gluteno. Dalis žmonių yra alergiški glutenui – baltymui, kuris yra kviečiuose, rugiuose ir miežiuose. „Tre-en-en“ gali vartoti net alergiški žmonės. Kad išsaugoti gerąsias savybes, maisto papildo apdirbimas vyksta žemose temperatūrose, kad išsaugoti gerąsias savybes

Vartojant po 3 kapsules per dieną, po 20 dienų, ląstelių membranos pralaidumas padidėja 50%, tai suteikia energijos, išvalo toksinus, dingsta nuovargis. Po to, galima vartoti 1 – 2 kapsules per dieną.

„Tre-en-en“ produktą galite įsigyti čia:

https://provitaminai.lt/produktas/tre-en-en/

Elektroninėje parduotuvėje provitaminai.lt verta pirkti, dėl:

  • Saugaus atsiskaitymo ar pasirinkimo mokėti grynais pinigais kurjeriui.
  • Saugaus pirkimo, kurį užtikrina elektroninės parduotuvės SSL sertifikatas.
  • Greito ir nemokamo pristatymo nuo 49 €.
  • Plataus e-parduotuvės  asortimento: 
  • NeoLife“ vitaminai, papildai sportui ir aktyviai gyvenantiems, savo sveikata besirūpinantiems žmonėms.
  • Kosmetika – Jūsų grožiui (natūrali, ekologiška ir sertifikuota).
  • Švaros prekėsJūsų namams (draugiškos kūnui ir gamtai).

Džiaugiamės ir rūpinamės kiekvienu klientu, maloniai kviečiame apsilankyti provitaminai.lt elektroninėje parduotuvėje!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus