visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Atvirukai – gėlių puokštės

Atvirukai – gėlių puokštės Atvirukai – gėlių puokštės

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Gėlių parduotuvės „Flower Shop“ komanda siūlo originalią paslaugą: atvirukai – gėlių puokštės. Nuo seno žmonės atvirukais sveikino savo artimuosius įvairių švenčių proga. Tikriausiai dar daugelis atsimename, kaip smagu rasti voką pašto dėžutėje, jį liesti, galvojant, kas iš pažįstamų galėjo jį atsiųsti ir galiausiai atplėšus, rasti nuoširdų sveikinimą. Ar gi nesutiksite, kad toks atvirukas šimtą kartų labiau džiugina nei sveikinimas žinute telefone?! O jeigu su atviruku padovanotumėte puošnią gėlių puokštę, tai padarytumėte dvigubą staigmeną, kuri įsimintų ilgam.

Vis tik, galite sakyti, kad ieškoti tinkamo atviruko, jį užrašyti, paskui ieškoti puokštės ir galiausiai visa tai įteikti kainuoja daug laiko ir pastangų. Mes jus nudžiuginsime. Pas mus galite užsakyti paslaugą atvirukai – gėlių puokštės tiesiog neišėję iš namų, vos vienu telefono skambučiu. Užsakymą įteiks parduotuvės kurjeris jūsų nurodytu adresu Vilniaus mieste nemokamai. Tai ypač geras sprendimas karantino metu, kai vis dar baiminamės užkrėsti vyresnio amžiaus žmonės, ar negalime nuvykti pasveikinti artimųjų dėl keliavimo ribojimų.

Atvirukai – gėlių puokštės

Originalūs atvirukai ir gėlių puokštės

Mūsų atvirukus kuria „Flower Shop“ parduotuvės menininkai, kiekvienas iš jų yra unikalus, nėra dviejų tokių pačių. Mes norime, kad mūsų klientai jaustųsi ypatingi, todėl atvirukai – gėlių puokštės yra išskirtiniai.

Gėlių puokštes kuria sumani meistrė-floristė Inesa. Interneto puslapyje flowershop.lt rasite jau sukurtų puokščių pavyzdžių. Siekiame nustebinti jus puokščių įvairove, kad net išrankiausias klientas galėtų atrasti savo gėlių derinį.

Atvirukai – gėlių puokštės tinka pačioms įvairiausioms šventėms, gimtadieniams, jubiliejams, sukaktuvėms. Jūs ne tik parodysite dėmesį dovanodami gėles, bet ir paliksite ilgai išliekantį prisiminimą. Jūsų mylimas žmogus net ir po 10 metų galės džiaugtis vienetiniu atviruku ir prisiminti gražias akimirkas. Būtent todėl turėtume dažniau savo artimiesiems dovanoti palinkėjimus užrašytus ant popieriaus, nes užrašyti žodžiai nepradingsta ir šildo širdį vos prisilietus prie atviruko.

Mūsų gėlių puokštės labai įvairios, viena didžiausių ir įspūdingiausių tai 101 rožės, kruopščiai surišta puokštė, kuri palieka neišdildomą įspūdį merginoms ir moterims. Šiuo metu itin populiarios gėlių dėžutės, jos kompaktiškos, puošnios ir elegantiškos. Pas mus rasite ir raudonų rožių, ir klasikinę dėžutę su gerberomis, ir pastelinių ar baltų rožių su hortenzijomis dėžutes.

Karantino metu paslaugą atvirukai – gėlių puokštės užsakykite internetu, o atsiradus galimybei užsukti į mūsų parduotuves, apsilankykite Etmonų g. 1 ir Vilniaus g. 10 Vilniuje bei Gamyklos g. 26 Rudaminoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus