visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Amoniako dujų mažinimas ir dujas gaminančių bakterijų kontrolė Algicido Baktericido EarthTec® pagalba

Amoniako dujų mažinimas ir dujas gaminančių bakterijų kontrolė Algicido/Baktericido EarthTec® pagalba Amoniako dujų mažinimas ir dujas gaminančių bakterijų kontrolė Algicido/Baktericido EarthTec® pagalba

„EarthTec®“ yra pažangus, turintis žemą pH, algicidas baktericidas, naudojamas ežeruose, tvenkiniuose, vandens rezervuaruose, drėkinimo kanaluose, nuotekų priežiūros tvenkiniuose, fontanuose ir kitose vandens sistemose. Tačiau produkto panaudojimas yra kur kas platesnis. Dėl savo unikalių savybių – jis sėkmingai pritaikomas žemės ūkyje ir agronomijoje.

Kvapai yra natūrali kiaulių auginimo dalis. Kuomet dujas gaminančių bakterijų lygis išauga, susidarantys kvapai ir dujos yra labai nemalonūs. Suformuotos kietųjų dalelių atliekų sankaupos gali sukelti skystų atliekų saugojimo galimybių sumažėjimą atliekų duobėse ir tvenkiniuose. Privalumas, kurį suteikia „EarthTec®“ naudojimas, dar yra jo sugebėjimas suardyti kietąsias atliekas.

„EarthTec®“ turi unikalią savybę kontroliuoti dujas gaminančias bakterijas ir sumažinti amoniako dujų lygį iki 50% per dvi savaites po šios priemonės pritaikymo. Kuomet vario jonai, esantys „EarthTec®“, įsiskverbia į bakterijos ląstelės sieneles ir membranas, jie paveikia DNR, proteinus ir metabolinius enzimus ir suardo bakterijų dauginimosi procesą.

„EarthTec®“ padeda kovoti su kvapais, kadangi jame esantys vario jonai suardo bakterijų dauginimąsi, taip pat ir proteolitinių bakterijų, kurios yra atsakingos už žalingų dujų, aprašytų aukščiau, gaminimą.

Papildomas privalumas, kurį suteikia „EarthTec®“ naudojimas, yra jo sugebėjimas suardyti kietąsias atliekas. Dvylikos savaičių tyrimuose, atliktuose kiaulių ir paršelių tvartuose, aptvaruose, buvo pastebėta, jog po „EarthTec®“ naudojimo pavyko sugrąžinti ankstesnes skysto pavidalo atliekų saugojimo galimybes, kurios anksčiau buvo prarastos dėl kietųjų atliekų sankaupų.

 

Algicidas Baktericidas dumblių naikinimui vandenyje


Įsigyti Algicidą Baktericidą „EarthTec®“ galite čia: https://www.baseinuchemija.com/tvenkiniu-priemone-naikinanti-dumblius-algicidas-baktericidas-earthtec

Daugiau informacijos apie produktą „EarthTec®“: Tel. 8 639 33 900 arba el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus