visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Aliuminio sprendimų pritaikymas pasyviosios energijos statiniams – REYNAERS CS104

Aliuminio sprendimų pritaikymas pasyviosios energijos statiniams – REYNAERS CS104 Aliuminio sprendimų pritaikymas pasyviosios energijos statiniams – REYNAERS CS104

REYNAERS VILNIUS, UAB

„Reynaers“ siūlo CS104 langų ir durų sistemą, kurios aliuminio profiliams pritaikyti patys aukščiausi statybų pramonėje naudojami šilumos izoliacijos standartai. Šis sprendimas puikiai tinka pasyviosios energijos namų statybai.

Aliuminio sprendimų pritaikymas pasyviosios energijos statiniams

Analogų neturinčios šilumos izoliacijos vertės

CS104 – tai esamo CS produktų asortimento sprendimas, kurio šilumos izoliacijos vertė yra padidinta iki 0,88 W/m2K (Uf). Tai reiškia, kad langai ir durys, kuriems pritaikytas šis sprendimas, tinka mažai energijos sunaudojantiems pastatams („pasyviesiems namams“).
 
Kur kas aukštesnį šilumos izoliacijos lygį užtikrina patentuota izoliacijos technologija, kai naudojamas specialus putplastis, tvirtai įstatytas į izoliacinio ruožo kameras. Ji neturi įtakos langų ir durų profilių normaliai eksploatacijai, jų apdorojimui bei surinkimui.

Specialūs tarpikliai užtikrina ne tik puikią šilumos izoliaciją, bet ir didelį sistemos atsparumą vėjui bei vandeniui. Kartu su termoizoliacinėmis savybėmis, vienas pačių svarbiausių faktorių, nulemiančių lango ir durų energijos efektyvumą, yra jų sandarumas.

Aliuminio sprendimų pritaikymas pasyviosios energijos statiniams

Konstrukcija ir efektyvumas

Padidintas rėmo įstatymo gylis (angos gylis siekia 104 mm) suteikia profiliui papildomo tvirtumo ir stabilumo, todėl architektai ir statybininkai gali drąsiai naudotis didžiulių ir plačių stiklinių paviršių, suderintų su tvirtais rėmais, konstrukcijų privalumais ir dirbti su novatoriškais, energiją taupančiais bei tvariais dizaino sprendimais.

Labai stabilus CS104 profilis gali išlaikyti trigubą lango stiklą, kurio matmenys siekia iki 1400 mm x 2400 mm. Ši savybė leidžia architektams projektuoti dar didesnius stiklo paviršius ir kartu taikyti pačius aukščiausius langų stiklo šilumos izoliacijos standartus. Dėl to tapo įmanoma maksimaliai išnaudoti saulės energiją apšvietimui ir šildymui, o tai, kartu su energiją taupančia architektūra, padidina pastato energetinį efektyvumą.
 
CS104 profilis išsiskiria ne tik puikiomis šilumos izoliacijos vertėmis, bet ir išskirtinėmis sandarumo savybėmis. Ši sistema, kurios atsparumas vandeniui langams yra iki 900 Pa, o durims – iki 300 Pa, puikiai tinka ekstremalioms sąlygoms, kurios būdingos pakrančių sritims. Taip pat ją galima naudoti aukštikalnių rajonuose.

Dėl puikių izoliacinių savybių šią sistemą dažnai renkasi energiją taupančių ir „pasyviųjų“ namų architektai. Taip jie ne tik sumažina energijos sąnaudas, bet ir gerokai padidina pastatų eksploatavimo bei priežiūros rentabilumą. Lyginant su kitomis „pasyviųjų namų“ langų alternatyvomis, aliuminio profiliai užtikrina ilgalaikį funkcionalumą. Šio profilio negali sugadinti nei ultravioletiniai spinduliai, nei drėgmė, be to, jis nerūdija, nesupūna ir neišlinksta. Negana to, dėl glotniai nušlifuoto paviršiaus šis profilis nepritraukia dulkių ir smėlio, taigi jo priežiūra yra minimali.

Aliuminio sprendimų pritaikymas pasyviosios energijos statiniams

Perdirbimas

Vienas didžiausių aliuminio, kaip tvarios statybinės medžiagos, privalumų yra jo tinkamumas perdirbimui. Aliuminį galima perdirbti be jokių nuostolių (100 %) nepakenkiant jo kokybei. Daugiau kaip 70 % viso pramonėje naudoto aliuminio yra naudojama iki šiol. Daugiau kaip 90 % statybinėse atliekose ir šiukšlėse esančio aliuminio šiuo metu yra perdirbama, o 40 % pasaulyje naudojamo aliuminio dabar vėl išgaunama iš aliuminio laužo arba iš „antrinio aliuminio“.

Aliuminio sprendimų pritaikymas pasyviosios energijos statiniams

Pagrindinė „Reynaers“ veikla – tai naujų, tobulesnių aliuminio sistemų kūrimas, profilių ir komplektuojamųjų detalių gamybos koordinavimas, izoliavimas ir paviršiaus padengimas, rinkodara, tiekimas, techninė bei konsultacinė pagalba gamintojams ir architektams. Bendrovė visame pasaulyje pripažįstama kaip tarptautinė aliuminio sistemų projektuotoja ir tiekėja, o Europoje laikoma viena iš šios srities lyderių.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus