visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Aliuminio langų ir durų sistema Reynaers MasterLine 8 - neišsenkamos dizaino galimybės ir aukščiausio lygio techninės savybės

Unikali aliuminio langų ir durų sistema Reynaers MasterLine 8 - neišsenkamoss dizaino galimybės ir aukščiausio lygio techninės savybės Unikali aliuminio langų ir durų sistema Reynaers MasterLine 8 - neišsenkamoss dizaino galimybės ir aukščiausio lygio techninės savybės

REYNAERS VILNIUS, UAB

„Reynaers“ pasauliui pristato inovaciją, kuri, kaip jie tikisi, sukels perversmą langų ir durų srityje. Naujoji „MasterLine 8“ – unikali aliuminio langų ir durų sistema, kurioje susijungia neišsenkamos dizaino galimybės ir aukščiausio lygio techninės savybės.

Sistema projektuotojams siūlo galimybę itin laisvai priimti su dizainu susijusius sprendimus. Jos kūrėjų tikslas buvo sukurti sistemą, kuri ne tik pasižymėtų išskirtinai geromis termoizoliacinėmis savybėmis, bet ir galėtų būti pritaikoma prie praktiškai bet kokio architektūrinio stiliaus.

Kaip skelbia „Reynaers“, su „MasterLine 8“ siekiama atsiliepti į šiuolaikines architektūros tendencijas. Šiandien projektuotojai nori kuo efektyviau išnaudoti saulės šviesą bei šilumą.

Sistemai „MasterLine 8“ išskirtinumo suteikia jos izoliacinės savybės. Šiuo metu „Reynaers“ siūlo sprendimus, kurie tiks net ir statant pasyvius namus. Gerus rezultatus pasiekti, visų pirma, leidžia visiškai naujų medžiagų panaudojimas. Šios medžiagos, užuot leidusios saulės skleidžiamai šilumai išsisklaidyti, ją sulaiko patalpoje.

„MasterLine 8“ suteiks maksimalų komfortą galutiniam vartotojui, nes visiškai tenkina pasyvių namų standartus. Montuojant sistemą, galima naudoti „Functional“, „Deco“ ir „Rennaisance“ langų tipus ir įvairias jų kombinacijas. Galima naudoti net ir sunkius stiklus – standartinis atidaromo lango sprendimas yra iki 300 kg svorio, o matomi profilių (lango rėmų) pločiai siauresni nei kitose sistemose.

Kuriant „MasterLine 8“, ypatingas dėmesys kreiptas į gamintojus – dėl naujųjų profilių formų mažėja atliekamų darbų laikas, o kai kurie procesai ir visai eliminuoti. Tai reiškia, kad sumažės ir gamybos sąnaudos.

„MasterLine 8“ languose naudojama apie 30 proc. mažiau medžiagų nei konkuruojančiose sistemose. Tai leidžia sistemą pasiūlyti už itin patrauklią kainą.

„MasterLine 8“ yra ir visi komponentai, kurių gali prireikti sistemą jungiant su slankiojančiomis ar fasadinėmis konstrukcijomis.

Aliuminio langų ir durų sistema Reynaers MasterLine 8

Pagrindinė "Reynaers Aluminium N.V." veikla - naujų, tobulesnių aliuminio sistemų kūrimas, profilių ir komplektuojamųjų detalių gamybos koordinavimas, izoliavimas ir paviršiaus padengimas, rinkodara, tiekimas, techninė bei konsultacinė pagalba gamintojams ir architektams.

Ši bendrovė visame pasaulyje pripažįstama kaip tarptautinė aliuminio sistemų projektuotoja ir tiekėja, o Europoje laikoma viena iš šios srities lyderių.
UAB "Reynaers Vilnius" yra atstovybė Lietuvoje. Mes padedame architektams projektuojant pastatus, konsultuojame užsakovus, dirbame su langų gamintojais, juos mokome kaip tinkamai naudoti aliuminio sistemas, taip pat atliekame tam tikrus skaičiavimo ir projektavimo darbus. Linas Kalvelis, atstovybės vadovas sako:  "Šiandien, kai Lietuvoje pagrinde yra atsižvelgiama į kainą, o ne į produkto kokybę, mums tikrai  malonu pristatyti svarbias naujienas, kurios neužilgo mums visiems bus labai aktualios. Turime įvairiausių produktų skirtų įvairiems klimatiniams regionams, tačiau tikrai norime ir siekiame, kad Lietuvoje būtų naudojamos kuo kokybiškesnės aliuminio sistemos. Kai po kelių metų pasikeis šilumos ir energijos taupymo reikalavimai - šios sistemos taps neatsiejama kokybiškų pastatų dalis. Tad tiems kas siekia ilgalaikių investicijų, geros grąžos, pastatų vertės ir ekonomiško būsto - jau dabar gali tai turėti".

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus