visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Aliuminio ir plieno puspriekabės WIELTON - skirtos vežti skaldą, žvyrą, akmenis ir kitas statybines medžiagas

Aliuminio ir plieno puspriekabės WIELTON - skirtos vežti skaldą, žvyrą, akmenis ir kitas statybines medžiagas Aliuminio ir plieno puspriekabės WIELTON - skirtos vežti skaldą, žvyrą, akmenis ir kitas statybines medžiagas

Wielton S.A. atstovybė

Wielton“ įmonė, gaminanti puspriekabes ir priekabas iš aukštos kokybės spyruokliuojančio plieno, Lietuvos statybinėms ir kelių tiesimo įmonėms siūlo įsigyti puspriekabes, skirtas vežti skaldą, žvyrą, akmenis ir kitas statybines medžiagas.
 
„Wielton“ puspriekabės yra mažesnės talpos (nuo 24 m3 iki 33 m3). Taip pat šios puspriekabės skirtos statybinėms medžiagoms transportuoti pasižymi nedidele mase. Jų svoris prasideda nuo 4,5 t. Puspriekabės turi ne tik stačiakampio formą, bet ir lovio - konuso konstrukciją – puspriekabės gale platėja. Ši savybė padeda statybinėms medžiagoms lengviau išbyrėti.

Lenkijos kapitalo įmonė „Wielton“, savo gamyboje naudojanti tik aukščiausias technologijas ir rinkoje dirbanti jau dvidešimt metų, turi galimybę pagaminti puspriekabes skirtas žvyrui, akmenims ir žvirgždui vežti iš vieno plieno lydinio plokštės. Ši gamybos technologija garantuoja puspriekabių ilgaamžiškumą, puspriekabėse vežamas žvyras arba smėlis lengviau išbyra.

„Wielton“ įmonė gali pasiūlyti lovio - konuso konstrukcijos puspriekabes pagamintas arba iš aliuminio, arba iš plieno lydinių. Įmonės atstovai parinks kiekvienam klientui geriausią, visus jo poreikius atitinkantį variantą.

„Wielton“ atstovai teigia, kad puspriekabės skirtos statybinėms medžiagoms vežti, leidžia daugiau pakrauti ir atitinka visus griežčiausius ES saugumo reikalavimus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus