visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akyto betono blokeliai – įmonės AGROVA parduotuvėse

Akyto betono blokeliai – įmonės AGROVA parduotuvėse Akyto betono blokeliai – įmonės AGROVA parduotuvėse

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

„Agrovos“ parduotuvės Panevėžyje savo klientams gali pasiūlyti aukščiausios kokybės baltarusiškus akyto betono blokelius. Tai – pirmos kategorijos, tvirti ir patikimi, tikslių išmatavimų blokeliai, kurie yra gaminami Europos rinkai. Jie yra sertifikuoti Vokietijoje.

„Agrova“ parduoda sienų ir pertvarų mūrijimui naudojamus įvairių išmatavimų blokelius. Blokelių ilgis – 625 mm, plotis (storis) mm 100; 150; 200; 250; 300; 400, aukštis mm 200; 250. Siūlomų blokelių tūrio tankis (svoris) siekia 500. Šilumos laidumo koeficientas 0,13 w/mk, o stiprumas gniuždant  > 2,5 n/mm2 .

Įmonė „Agrova“ veiklą pradėjo 1992 metais, bendradarbiaudama su žinomais Lietuvos ir užsienio gamintojais vykdo didmeninę ir mažmeninę prekybą gyvūnų prekėmis, kombinuotais pašarais, sodo ir daržo prekėmis, eko kuru, statybinėmis medžiagomis, bei mediniais gaminiais. Bendrovė siūlo itin tvirtas būdas ir voljerus šunims, medinius namelius įrankiams susidėti, ąžuolines šulinių apdailas pagal Jūsų poreikius, malkines, sūpynes, žaidimų aikšteles, smėlio dėžes, ąžuolines terasas, pavėsines su sandėliuku, lauko baldų komplektus ir kt.

Dėmesys kiekvienam ir greita reakcija į nuolat augančius klientų poreikius – UAB „Agrova“ įmonės sėkmės paslaptis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus