visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akmens anglys BALTIJOS ANGLIS – išrūšiuotos, sufasuotos, tinkančios ir granuliniams katilams

Akmens anglys BALTIJOS ANGLIS – išrūšiuotos, sufasuotos, tinkančios ir granuliniams katilams Akmens anglys BALTIJOS ANGLIS – išrūšiuotos, sufasuotos, tinkančios ir granuliniams katilams

DAMETA, UAB

www.baltijosanglis.lt

Kieto kuro įmonė UAB „Dameta“, rinkai tiekia sufasuotą ir išrūšiuotą akmens anglį „Baltijos Anglis“, pamėgtą daugelio vartotojų dėl patogaus bei švaraus jų naudojimo, taip pat palaidas įvairių frakcijų ir kaloringumo akmens anglis.

Anglis buvo pirmoji žmogaus panaudojamų iškastinio kuro rūšių. Anglies susidarymo pagrindas – augalijos liekanos. Anglis, panašiai kaip nafta ir dujos, yra organinė medžiaga, susidariusi lėto irimo metu, veikiant biologiniams ir geologiniams procesams. Ji pasiekė pramonės revoliuciją, kuri savo ruožtu skatino anglies pramonės plėtrą, aprūpinant ją naujomis technologijomis. 1960 metais apie 50% pasaulinės energijos buvo pagaminama iš anglies. Šiandieną, remiantis statistiniais duomenimis, yra naudojama 35–45% akmens anglies pasaulinės energijos gamyboje.

Bendrovė UAB „Dameta“ aprūpina anglimis tiek stambiausius Lietuvos verslus, nuo pramonės iki mažmeninių prekybos tinklų, tiek privačius pirkėjus. Įmonė turi nuosavas rūšiavimo ir fasavimo linijas ir gali pasiūlyti įvairių stambumo klasių bei rūšių produktą. Aukščiausios kokybės „Baltijos Anglis“ plautos akmens anglys, sufasuotos į patogią pakuotę po 25 kg, patogiuose ir švariuose dvigubuose polipropileniniuose maišiukuose su įklotu viduje. Produkcija yra du kartus rūšiuojama tiktai iš prisodrintų akmens anglių, kurioje nėra uolienos. Rūšiavimo metu yra pašalinama stambi akmens anglių frakcija bei dulkės. Įmonės asortimente 4-ių rūšių fasuotos akmens anglys:

  • Viena populiariausių akmens anglių rūšių, naudojama buityje – gyvenamųjų namų šildymui, skirta plieniniams ir špižiniams katilams – „Standart“ akmens anglys.
  • Stambiausios, ilgai išlaikančios degimo procesą, skirtos plieniniams ir špižiniams katilams – „Extra“ akmens anglys.
  • Ypač kaloringos akmens anglys, skirtos plieniniams ir špižiniams katilams „Baltijos Kaitra“.
  • Nauja akmens anglių rūšis, skirta buitiniams ir pramoniniams automatiniams granuliniams katilams – „Baltijos žirnis“.

Taip pat bendrovė tiekia ir palaidas akmens anglis. Visos akmens anglys yra importuojamos tiesiogiai iš akmens anglių kasyklų ir nuolat stebima jų kokybę. Akmens anglys pristatomos visoje Lietuvoje – palaidos, maišuose, didmaišiuose, arba ant palečių.

Įmonė akmens anglį Lietuvos rinkai tiekia nuo 2008 metų. Per ilgametę darbo patirtį, UAB „Dameta“ įgijo stabilaus ir patikimo tiekėjo įvaizdį. Bendrovė griežtai vykdo savo įsipareigojimus ir garantuoja nepertraukiamą ir reikiamu laiku pristatomą produkciją.

UAB „Dameta“ nuolatos didina kietojo kuro pardavimų apimtį. Šiandieną Lietuvoje įrengta 12-ka akmens anglies pardavimo aikštelių: Vilniuje, Kaune ir Kauno raj., Šiauliuose, Marijampolėje, Kėdainiuose, Vilkaviškyje bei Vilkaviškio raj., Tauragėje, Prienų raj. Įmonė produkciją sėkmingai  eksportuoja ir į kitas šalis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus