visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

6 namų įrenginiai, kurie leis Jums sutaupyti laiko

6 namų įrenginiai, kurie leis Jums sutaupyti laiko 6 namų įrenginiai, kurie leis Jums sutaupyti laiko

Pigu, UAB

pigu.lt

Šiais laikais daugelis gyvena įtemptu grafiku, todėl visiems pažįstama situacija, kuomet norisi daugiau laiko praleisti su šeima ar draugais, tačiau dar laukia daugybė neatliktų buities darbų – namų valymas, maisto gaminimas, skalbimas... Visgi, jei pasirinksite tinkamus įrenginius, visas šias ir kitas užduotis atliksite kur kas efektyviau. Pigu.lt ekspertai išskyrė pagrindinius gaminius, kurie padės sutaupyti laiko kasdienėse situacijose.

1. Indukcinės viryklės. Šio tipo viryklės padeda sutaupyti elektros energijos, o taip pat – greit įkaista ir yra lengvai valomos, tad maisto gamybos procesas tampa kur kas paprastesnis. Kadangi šiluma tiesiogiai perduodama į kaitinimą indą, o ne į visą kaitlentės paviršių, galima pamiršti apie sunkiai nuvalomas dėmes. Be to, labai paprasta kontroliuoti temperatūrą – net ir neįgudę virėjai lengvai susitvarkys su šia užduotimi.

2. Džiovyklės su papildomomis funkcijomis. Šis įrenginys net ir be papildomų galimybių padeda greičiau atlikti namų ruošos darbus, tačiau jeigu norisi dar daugiau efektyvumo, Jums turėtų patikti skalbinių džiovyklė su lyginimo funkcija. Taip išvengsite dar vieno ilgai trunkančio darbo ir daugiau laiko galėsite paskirti sau ar namiškiams. Atkreipkite dėmesį, kad šias funkcijas gali turėti ir skalbimo mašina, tad jeigu ruošiatės atnaujinti turimą techniką, vertėtų paieškoti daugiau galimybių turinčios įrangos.

3. Dulkių siurbliai – robotai. Dabar galima pamiršti ir apie ilgai trunkantį grindų valymą – šį darbą už Jus gali atlikti dulkių siurblys robotas. Šis įrenginys, lengvai judėdamas po namus, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną plovimą, tad jį įjungę, galite ramiai atsipalaiduoti ir užsiimti širdžiai malonesne veikla.

4. Orkaitės su savaiminio išsivalymo funkcija. Orkaitės valymas tikrai nėra pati maloniausia procedūra – ypač tuomet, jei ilgą laiką ją atidėliojote. Visgi, jei rinkdamiesi šį įrenginį, atkreipsite dėmesį į savaiminio išsivalymo funkciją, užteks tik įjungti atitinkamą programą ir po to pašalinti susikaupusius pelenus. Tokios orkaitės leis sutaupyti ir papildomų lėšų, kurias išleistumėte brangiems, tačiau ne visuomet veiksmingiems valikliams.

5. Indaplovės. Turėdami šį įrenginį savo namuose, laiką taupysite net keliais aspektais – ne tik atsisveikinsite su indų plovimu, bet ir išvengsite nereikalingų ginčų, kam šį kartą atiteks šis nemalonus darbas. Apskaičiuota, kad vidutinė 4 asmenų šeima per savaitę gali sutaupyti mažiausias keturias valandas brangaus savo laiko – per tokį laikotarpį tikrai galima nemažai nuveikti!

6. Išmanioji technika. Laiką galima taupyti ne tik išvengiant tam tikrų buities darbų – šiuolaikinių technologijų dėka kai kurios užduotys tiesiog atliekamos kur kas efektyviau. Keli iš tokių pavyzdžių galėtų būti išmanieji virduliai ir kavos aparatai – juos patogiai galima valdyti iš bet kurios namų vietos. Šie įrenginiai patys praneš apie besibaigiantį vandenį, o taip pat turėsite galimybę nustatyti, jog vanduo užvirtų vos tik Jums atsikėlus – tai tik kelios naudingos funkcijos, kurios į Jūsų kasdienybę įneš dar daugiau komforto.

Pasitelkę visus šiuos įrenginius savo namuose, netruksite pastebėti, kaip pastebimai sutrumpėjo Jūsų atliekamų buities darbų laikas. Šiuolaikinės technologijos ir toliau tobulėja nenumaldomu tempu, tad mums belieka laukti ir spėlioti, kokiais laiką taupančiais įrenginiais būsime nustebinti ateityje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus