visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

4 patarimai, kaip išsirinkti paltą

4 patarimai, kaip išsirinkti paltą 4 patarimai, kaip išsirinkti paltą

Vasaros karštiems spinduliams nusisukus nuo mūsų nugarų tenka sugrįžti į šaltojo sezono realybę. Padidėjusios šildymo sąskaitos, dažniau užklumpančios ligos ir niūrus lietingas vaizdas už lango. Apranga – vienas iš būdų, kaip prisitaikyti prie rudens bei po kurio laiko ateinančios žiemos sukeliamų sunkumų. Paltai moterims yra bene svarbiausias drabužinės atributas, tad kaipgi jį išsirinkti, kad nereikėtų gailėtis?

Ieškokite kokybiško produkto

Atrodytų savaime suprantama, jog reikia pirkti tik visus kriterijus atitinkantį drabužį, tačiau ar tikrai visada prisimename, ką tai reiškia? Tai, jog daugumoje greitos mados parduotuvių stendai skelbia, jog čia rasite kokybiškų ir ilgaamžių prekių nereiškia, kad tai tiesa. Visada pasidomėkite įvairiomis medžiagomis, iš kurių gaminami paltai, o atėję apsipirkti peržiūrėkite jų etiketes. Nors labiau matomoje vietoje ir pastebime užrašą, kad rūbas yra iš vilnos, peržiūrėjus jo sudėtį neretai nusistebime, jog tai tik palyginus maža dalis medžiagos. Taip išvengsite smulkios apgaulės ir daug lengviau išsirinksite būtent iš natūralių medžiagų pagamintus paltus.

Atsižvelkite į patogumą

Kartais taip vaikomės įvairiausių tendencijų, kad pamirštame, jog komfortas yra vienas pagrindinių savybių, kuriomis turi pasižymėti puikus, kasdien nešiojamas rūbas. Matuodamiesi paltą nepamirškite, kad po juo glūdės nemaža dalis kitų drabužių sluoksnių, ypač, jei planuojate juo puikuotis ir gūdžios žiemos metu. Nesirinkite palto tik dėl to, nes jis tik palyginus patogesnis nei kiti, kuriuos matavotės – skirkite paieškai laiko ir neignoruokite komforto faktoriaus. Dalykai, kurių mažiausiai norite, yra komplikuotai užsirišantis diržas ar ankštumas pečių srityje, kai skubate į darbą.

Rinkitės žinodami labiausiai tinkantį tipą Jūsų kūnui

Jei tai ne pirmas paltas, kurį perkate, ir ankstesnį variantą nunešiojote iš meilės jam, vertėtų atsižvelgti į tai, kas paliko tokį didelį įspūdį. Jeigu tai yra drabužio stilius, tikėtina, kad vertėtų ieškoti kažko panašaus. Kadangi tai yra viršutinis rūbas, paltai moterims ir vyrams šaltuoju metų laiku yra bene vienintelis būdas išryškinti savo kūno linkių grožį ir stilių. Sujuosiami paltai labai tinka tiems žmonėms, kurių klubai gana platūs, o, pavyzdžiui, žemaūgiams reikėtų privengti ilgų paltų. Galų gale, svarbiausia taisyklė yra stebėti, kas Jums atrodo vizualiai patraukliausia ir su kuo susilaukiate daug komplimentų.

Įvertinkite nešiojimo ypatybes

Net jei palto stilius, raštai ir spalvos atrodo kaip svarbiausi dalykai, nereikėtų pamiršti, kad atsižvelgti į savo kasdienius įpročius yra būtina. Ar Jums reikalingas tikrai šiltas viršutinis rūbas, jei iki darbo keliaujate automobiliu ir nueiti iki durų tereikia poros minučių? Tuomet reikėtų rinktis šiek tiek plonesnį variantą, kuris nevaržo vairavimo metu. Jei esate užmarši asmenybė ir Jums viršutinis rūbas yra tarsi antra rankinė, kurios kišenėse yra sumesti svarbiausi dienai reikalingi atributai, impulsyvus sprendimas pirkti paltą be kišenių dėl unikalios spalvos tikrai pakiš koją.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus