visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

4 patarimai, kaip išsirinkti geriausią kavos aparatą namams!

4 patarimai, kaip išsirinkti geriausią kavos aparatą namams! 4 patarimai, kaip išsirinkti geriausią kavos aparatą namams!

Pigu, UAB

pigu.lt

Kavos mylėtojams nėra nieko geriau už šviežiai paruoštos kavos puodelį. Ne visada galime bėgti kavos nusipirkti į kavinę. Kartais norisi jos pasiruošti ir namuose. Juk kaip gera ankstų sekmadienio rytą kavą gerti lovoje... O dar, jei kvapnią kavą tik atsikėlus paruošia modernus aparatas... Skamba skaniai? Nežinote, kokį kavos ruošėją išsirinkti savo namams? Štai keli patarimai.

Visų tipų, įvairių dizainų ir spalvų kavos aparatai namams – internetinėje parduotuvėje pigu.lt. Kviečiame pasižvalgyti!

1. Nutarkite, kokio tipo aparato jums reikia

  • Pusiau automatinis kavos aparatas namams

Norite gaminti pačią įvairiausią kokybišką kavą (kapučino, espreso, ristreto) ir neišleisti mėnesio atlyginimo. Rinkitės pusiau automatinį kavos aparatą. Tiesa, tokie kavos aparatai namams turi minusą. Jūs iš vieno indo į kitą rankiniu būdu turėsite įdėti sumaltą kavą, atskirai paruošti pieną ir tai kartoti gaminant kiekvieną puodelį.

  • Automatiniai kavos aparatai namams

Šie reikalaus tik kartais pripildyti vandens ir pupelių. Įvairiausią kavą galėsite paruošti vienu mygtuko paspaudimu. Automatiniai kavos aparatai namams dažnai jau turi ir specialią talpą pienui laikyti bei šaldyti, ir gali automatiškai tą pieną suplakti. Tiesa, šie aparatai dabar vieni brangiausių.

  • Kavos aparatai su filtru (lašeliniai)

Šie kavos aparatai namams yra puikūs norint paruošti daug paprastos juodos kavos didelei kompanijai. Minusas tas – kad tokie kavos ruošėjai nemala pupelių, į juos reikia dėti jau sumaltą kavą.

  • Kapsuliniai kavos aparatai namams

Patys paprasčiausi ir vieni pigiausių aparatų dabar yra su specialiomis kapsulėmis. Juos labai paprasta valdyti – tereikia pripildyti vandens ir įdėti pasirinkto skonio kavos kapsules. Tokie kavos aparatai namams nereikalaus specialaus valymo ir dažniausiai turės tik vieną ar du mygtukus, kuriuos bus labai lengva perprasti.

Šie aparatai jums gali nepatikti dėl to, kad reikės nuolat pirkti kapsules. Tačiau kapsulių pasiūla didelė bei įvairi: galėsite rinktis ir itin stiprią kavą, ir kapučino, ir net kakavą vaikams.

2. Kiek puodelių kavos aparatas gali paruošti per vieną pildymą?

Apgalvokite, kiek kavos puodelių norėtumėte pateikti vienu metu. Standartiniai kavos aparatai namams padaro 10–12 puodelių, šiek tiek didesni 14–16. Tai reiškia, kad po tokio paruoštų puodelių skaičiaus aparatą turėsite vėl pripildyti vandens, pupelių ar net išvalyti.

Jei jūsų šeima didelė arba dažnai sulaukiate svečių – rinkitės kavos aparatą, per vieną seansą galintį paruošti kuo daugiau kavos puodelių. Tačiau, jei kavą dažniausiai geriate vienas ar dviese, jums turėtų tikti ir mažiau puodelių paruošiantys kavos aparatai namams. Pastarieji bus pigesni.

3. Ar įsijungia ir išsijungia automatiškai

Beveik visi modernūs kavos aparatai namams turi automatinio išsijungimo funkciją. O tai juk labai patogu. Pavyzdžiui, jei anksti ryte, labai skubėdami paliksite aparatą įjungtą, nereikės jaudintis, kad jis kais visą dieną.

Tačiau, taip pat siūlome atkreipti dėmesį į tai, ar galima aparate nustatyti laikmatį, kada pradėti ruošti kavą. Tai ypač patogu anksti ryte skubant ar laukiant svečių.

4. Rinkitės iš įvairių dizainų ir spalvų

Kavos aparatų namams pasiūla dabar labai didelė ir įvairi. Galite įsigyti juodą, baltą, auksinį raudoną aparatą. Taip pat siūloma rinktis iš įvairių dizainų, tad aparatą nesunkiai priderinsite prie namų stiliaus.

Beje, tiems, kurie mėgsta modernų stilių, turėtų patikti įmontuojamieji kavos aparatai namams. Jie turi visas funkcijas, kokias tik galima įsivaizduoti: prisitaiko prie skirtingų rūšių pupelių, patys išsivalo, gali net atlikti žadintuvo funkciją ir, be abejo, paruošti pačią įvairiausią kavą. Tiesa, tokį aparatą valdyti bus kiek sudėtingiau – reikės įsigilinti į interaktyvų meniu.

Linkime išsirinkti labiausiai jums tinkantį kavos aparatą ir kasdien mėgautis šviežia kvapnia kava!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus