visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

10 idėjų, kurias galite išbandyti su virtualios realybės akiniais

10 idėjų, kurias galite išbandyti su virtualios realybės akiniais 10 idėjų, kurias galite išbandyti su virtualios realybės akiniais

Pigu, UAB

pigu.lt

Virtualią realybę sunku būtų pavadinti išmaniųjų technologijų naujove, tačiau nuolat tobulinami produktai pateikia vis daugiau staigmenų. VR akiniai gali būti pritaikomi patiems įvairiausiems tikslams ─ jei pritrūkote naujų iššūkių, turėtumėte išbandyti šias galimybes!

1. Aplankykite svajonių miestus. Svajojate aplankyti Eifelio bokštą, užsukti į tolimiausiame žemės kampelyje įsikūrusį muziejų ar dailės galeriją? Pasitelkę VR akinius, galėsite apsilankyti kur tik panorėsite ─ tai puikus būdas pradėti planuoti savo atostogas.

2. Papietaukite netikėtoje vietoje. VR akiniai leis ne tik nusikelti į įspūdingiausias vietas ─ jose galėsite ir papietauti. Šiuo metu dirbama ties tuo, jog restoranai, lauko kavinės ar kitos neįprastos poilsio vietos atrodytų kaip įmanoma realistiškiau. Privalote tuo įsitikinti patys!  

3. Išmokite skraidyti. Daugelį žmonių visuomet įkvėpė galimybė pamatyti pasaulį iš paukščio skrydžio, o virtuali realybė padovanoja pačią realistiškiausią patirtį, leidžiančią patiems įgyti sparnus. Tam nereikės jokios specialios technikos, o kompiuterį galės atstoti ir Jūsų mobilieji.

4. Pasisemkite adrenalino išbandydami ekstremalias pramogas. Baugiai žiūrite į kvapą gniaužiančias karuseles ir atrakcionus, tačiau slapčia svajojate apie šią adrenalino kupiną patirtį? Pats metas įveikti savo baimes ─ naudojantis virtualiais akiniais, laukia ne mažiau įspūdingi vaizdai ir išbandymai!

5. Pasekite vaikams šiuolaikišką pasaką. Dėl greito gyvenimo tempo, dažniausiai nebespėjame mažiesiems pasekti pasakų prieš miegą, tačiau jei atrasite tam laiko, pasitelkite VR akinius ─ jie leis dar labiau įsijausti į kuriamą istoriją. Kitu atveju praversti gali ir planšetės (jas galite apžiūrėti pigu.lt internetinėje parduotuvėje https://pigu.lt/lt/plansetiniai-kompiuteriai/plansetes-tablets): jei esate labai užsiėmę, pasaką atstos ir smagūs animaciniai filmukai.

6. Apžiūrėkite savo svajonių namus. Virtuali realybė architektams ir inžinieriams leidžia pristatyti tikroviškas naujų statinių versijas, po kurias netgi galima pasivaikščioti. Nors kol kas ši praktika dar nėra naudojama itin plačiai, laikui bėgant tikrai sulauksime kur kas daugiau tokių projektų.

7. Sumažinkite verslo išlaidas. Virtualiame pasaulyje vykdomos mokymų programos, darbuotojų paieškos bei įvairūs reklaminiai projektai taupo tiek laiko, tiek pinigų išteklius, todėl vis daugiau verslininkų savo darbe pasitelkia šias technologijas. Jei norite neapsiriboti ofisu, privalote tai išbandyti!

8. Kurkite savo realybę. Išbandydami šias technologijas, turėsite galimybę ne tik atrasti netikėtas vietoves, bet ir patys jas kurti ar koreguoti. Nauji 3D vaizdai, grafičių piešimas ─ tai tik keli būdai praturtinti savo patirtis!

9. Išmokite naujų dalykų. Jei ketinate mokytis vairuoti, svajojate laipioti uolomis ar ketinate praturtinti kitas žinias, neskubėkite ieškoti kursų ─ vis daugiau tokių stimuliatorių galima atrasti ir virtualioje realybėje. Žinoma, kai kurių įgūdžių įgyti gal ir nepavyks, tačiau įvairiapusiška patirtis tikrai gali praversti.

10. Pasijuskite bendruomenės dalimi. Net ir būdami vieni namuose, virtualios realybės pagalba galime bendrauti su žmonėmis ir nesijausti vieniši  ─ nors tai negali atstoti realių patirčių, taip galime paįvairinti savo kasdienybę.

Šios technologijos vis dar sparčiai tobulinamos, todėl tikėtina, jog nepraėjus net metams, bus galima sudaryti naujų idėjų dešimtuką. Tačiau ir šiuo metu veiklos yra užtektinai, tad beliks nuspręsti, kam pirmiausia bus naudojami VR akiniai! Išsirinkti tinkamiausius galite čia!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus