visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Žaidimų kompleksas vaikams PELĖDA TE701.1 – spalvota karstyklė vaikams su čiuožykla ir bokšteliu

Žaidimų kompleksas vaikams PELĖDA TE701.1 - spalvota karstyklė vaikams su čiuožykla ir bokšteliu Žaidimų kompleksas vaikams PELĖDA TE701.1 - spalvota karstyklė vaikams su čiuožykla ir bokšteliu

Parduotuvė NuogaKaina.lt pristato žaidimų kompleksą vaikams „Pelėda“. Žaidimų kompleksas „Pelėda“ – spalvota karstyklė vaikams su čiuožykla, bokšteliu, arkinėmis kopėčiomis ir laiptais.

„Natura“ serijos žaidimų kompleksai išsiskiria šiek tiek išgaubta struktūra ir dekoratyvinių plokščių gausa. Atsargiai parinktos spalvos ir bokštelis su saulės formos stogu kompleksui suteikia originalumo. Specifinis komplekso elementas – pelėdos formos šoninis skydas.

Komplekso dizainas bei konstrukcijos pritaikytos vaikams, todėl jis puikiai tiks kiekvienoje vaikų žaidimų aikštelėje.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus vaikų žaidimų aikštelių pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.ai.

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus