visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vonios kambario elementai iš akmens masės ir akrilo: PAA - kitokia vonios kambario samprata ...

Vonios kambario elementai iš akmens masės ir akrilo: PAA - kitokia vonios kambario samprata ... Vonios kambario elementai iš akmens masės ir akrilo: PAA - kitokia vonios kambario samprata ...

PAA, Latvijos RAB atstovybė

paabaths.com/lt

Pasitelkusi šiuolaikines technologijas ir aukštos kokybės medžiagas PAA gamina išskirtines vonias, praustuvus, dušų padėklus, baldus ir kitus vonios kambario elementus, atitinkančius pačius griežčiausius ES standartus.

Išsiskiria novatorišku požiūriu

PAA pirmoji Latvijoje prisistatė kaip šiuolaikiškos, aukštos kokybės santechnikos gamintojai. Šiandien bendrovė gaminius eksportuoja į Rytų ir Vakarų Europos šalis, Kazachiją, JAV ir kt., išsiskiria novatorišku kūrybiniu požiūriu į gamybą, siekia aukščiausios kokybės su unikaliomis technologijoms. PAA prekės ženklas asocijuojasi ne tik su gaminiais iš lieto akmens, bet ir su itin plačia vonios kambario gaminių spalvų palete.

PAA pakeitė vonios kambario sampratą

Visi gaminiai yra ypač meniški, ergonomiški ir funkcionalūs. Įmonė konsultuoja savo pirkėjus, bei kuria originalaus dizaino projektus. Pagal kliento skonį ir pageidavimą siūlo stilistiškai išbaigtą vonios kambario interjerą. Dėl didelių gamybinių pajėgumų, profesionalių darbuotojų ir puikaus pasiekiamumo (įmonė turi atstovybių įvairiose šalyse) - bendrovė kūrybiškai ir funkcionaliai išsprendžia net ir sudėtingiausius dizaino uždavinius.

PAA pakeitė vonios kambario sampratą


Nuolat išbando naujas medžiagas

Šiomis dienomis vieninteliai Latvijoje, bendrovė PAA vonios kambario įrangą gamina pasitelkdama net keturias unikalias technologijas. Pirmoji vonia buvo pagaminta iš stiklo plastiko. 1997-1998 m. bendrovė pradėjo gaminti vonias iš akrilo, o vėliau - iš lieto akmens. Dabar gamyba iš lieto akmens yra viena pagrindinių įmonės veiklos krypčių. Iš šios medžiagos pagamintų vonių paviršiai būna švelnūs ir šilti.


PAA pakeitė vonios kambario sampratą
Paklausios ir vonios, pagamintos iš kokybiškų akrilinių lakštų. Jos montuojamos su rėmu ir yra stabilios bei labai patogios, be to, - puikaus dizaino. Šių vonių spalva nekinta laikui bėgant, jos nenugelsta net naudojamos ketvirtį amžiaus, nesideformuoja nuo žmogaus svorio ir temperatūros pokyčių.PAA pakeitė vonios kambario sampratą

2012 m. PAA įmonė įdiegė visiškai naują technologiją  ir pradėjo gaminti vonios įrangą iš naujoviškos medžiagos „Silkstone“.

Šilkinis akmuo ir apdailai

„Silkstone“ yra pranašesnė nei įprastas lietas akmuo. Jos technologiniai duomenys panašūs į koriano („DuPont™Corian®“), kuris taip pat primena natūralų akmenį. Tačiau „Silkstone“ primena marmurą. Ji būna panašių atspalvių kaip akmenys, kuriais buvo grįsti senovės graikų amfiteatrai. Ši labai madinga ir šiuolaikiška medžiaga tanki ir plastika, tad iš jos galima gaminti įvairiausių formų plačiai pritaikomus gaminius.

Vonios kambario iranga



„Šilkinis akmuo“ tinka ir vonios kambariui, bei kitoms patalpoms. Iš jo gaminamos grindų ir sienų apdailos plokštės, baldų sienelės, stalviršiai, palangės ir kt. Jis tinka net pastatų išorės apdailai. „Silktone“ higieniška, puikiai valoma, netarši medžiaga, ją lengva apdirbti. Jei kartais gaminys neatitiktų klientui reikalingų atmenų, jį būtų nesunku apipjauti ir nušlifuoti patiems. Svarbu ir tai, kad „Silkstone“ - nedegi ir neužsiliepsnoja aukštoje temperatūroje. Priešingai - ji išsiskiria drėgmę ir neleidžia ugniai plisti. Dėl to ši medžiaga naudojama net naftos gavybos platformose.

Iš „Silkstone“ gaminamos dviejų modelių laisvai stovinčios vonios, taip pat įvairūs kriauklių su stalviršiais modeliai, tarp kurių - ir naujoviški, skirti naudoti virš skalbyklės.

PAA pakeitė vonios kambario sampratą



SPA namuose įsirengti

Klientams PAA siūlo viską, ką jie norėtų matyti vonios kambaryje - įvairiausio dizaino vonias, tarp jų - ir masažines vonias, taip pat praustuvus, dušo padėklus ir pan. Įmonė greitai persiorientuoja ir lepina rinką naujienomis, kartu daug dėmesio skiria ir individualiems vartotojams. Klientai gali užsisakyti spalvotą vonią ar kriauklę. Jei nepatiktų nė viena iš siūlomų 60 spalvų paletės. Taip pat yra galimybė vonią pagaminti pagal kliento poreikius.

PAA pakeitė vonios kambario sampratą

Nuolat skubantys didmiesčių gyventojai labai vertina poilsio minutes namuose, nori atsipalaiduoti, atgauti emocinę pusiausvyrą. Todėl šiuolaikinio vonios kambario erdvė neretai jungiama su miegamojo. Tik dekoratyvine sienele atskirta vonia gali virsti mažyčiu asmeniniu SPA centru su vandens procedūromis, masažu ir pan. Šiuo metu PAA bendradarbiauja su italų architektu ir dizaineriu Maksimu Farinačiu (Massimo Farinatti), kuris iš „Silkstone“ kuria naujo dizaino vonios kambario gaminių seriją.

PAA pakeitė vonios kambario sampratą

Straipsnis parengtas pagal "Small Plannet"; smallplanetmag.com; PAA pakeitė vonios kambario sampratą; Dalia Žilinskienė

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus