visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Viso kūno pilingas su Jūros druska - atsiduokite SPA malonumams pačiame Vilniaus centre

Viso kūno pilingas su Jūros druska - atsiduokite SPA malonumams pačiame Vilniaus centre Viso kūno pilingas su Jūros druska - atsiduokite SPA malonumams pačiame Vilniaus centre

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Pačiame Vilniaus miesto centre įsikūrę „Masažo namai“ – tai atsipalaidavimo ir ramybės, sveikatos, grožio oazė, kiekvieną darbo dieną Jums siūlanti išskirtines įvairaus masažo, kosmetologijos paslaugas, taip pat kūno, veido odos puoselėjimo procedūras. „Masažo namai“ šaltomis žiemos dienomis kviečia palepinti kūną ir sielą, pasineriant į SPA pasaulį.  Viso kūno pilingo su Jūros druska procedūros metu, galėsite pasirinkti arba gaivinantį kūno šveitimą su vulkaniniu smėliu, arba atkuriantį kūno šveitimą su kavos ekstraktu, arba šildomąjį kūno šveitimą su Havajų raudonąja druska.

Odos šveitimui naudojant jūros druską, galima ne tik nuvalyti odą, bet ir praturtinti ją mineralais ir mikroelementais, tokiais kaip geležis, jodas, magnis. To pasekoje padidėja odos tonusas, ji tampa lygi ir elastinga. Taip pat reikia pastebėti, jog druska yra puiki priemonė kovai su celiulitu.

Po pilingo Jūsų kūno oda bus sudrėkinta specialiu aliejumi. Kūno odos drėkinimas – bet kokios priežiūros pagrindas. Rudenį ir žiemą tai tampa ypač aktualu, nes oda būna sausesnė ir jai reikia kruopštaus pasiruošimo šalčiams – drėkinimo.

„Masažo namuose“ dirba kvalifikuoti, įgiję ilgametę patirtį bei turintys medicininį išsilavinimą masažuotojai ir kinezeterapeutai. Darbuotojai nuolat tobulinasi savo srityje bei gilina žinias siekdami geriausių rezultatų. Kiekvienam apsilankiusiam masažo klinikoje yra skiriamas išskirtinis dėmesys: pirmiausia, suteikiama asmeninė konsultacija, kurios metu išsiaiškinami Jūsų poreikiai, problemos, tuomet paskiriama individuali gydymo metodika. „Masažo namai“ gali Jums pasiūlyti ne tik gydomuosius, bet taip pat anticeliulitinius, atpalaiduojančius, sportinius arba aromatinius masažus. Esant poreikiui, Jūsų kūnui bus suteiktos įvairias puoselėjančios procedūros.

Visa „Masažo namuose“ naudojama įranga bei priemonės yra aukštos kokybės, moksliškai patikrintos bei sertifikuotos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus