visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Veido plastinė terapija – nuovargį šalinanti SPA procedūra

Veido plastinė terapija – nuovargį šalinanti SPA procedūra Veido plastinė terapija – nuovargį šalinanti SPA procedūra

SPA Namai, UAB

„Aušros SPA Namai“ siūlo naujausią savo procedūrą – veido plastinę terapiją. Atėjus vasarai visoms norisi atrodyti gražioms ir atsipalaidavusioms, tad palepinkite save SPA procedūromis. Ateikite į „Aušros SPA Namus“ ir atgaivinkite po žiemos pavargusią veido odą.

Veido plastinė terapija – tai efektyviausias būdas pašalinti nuo veido nuovargio žymes. Šis veido masažas yra viena iš efektyviausių, bet kartu ir sudėtingiausių profesionalioje kosmetologijoje taikomų procedūrų. Plastinės veido terapijos metu visapusiškai veikiami veido raumenys, kraujagyslių bei nervų sistemos (įtampos veide) – šalinamas raumenų nuovargis, suglebimas, pabrinkimai bei skatinamas audinių atsinaujinimas. Rezultatai matomi jau po pirmojo seanso.

Veido plastinė terapija užkerta kelią raukšlių susidarymui bei mažina jau esančias raukšles ir turi stiprų „liftingo“ efektą – atkuriama veido ovalo forma, „pakeliami“ skruostai.

Procedūros trukmė 60 min.

„Aušros SPA Namai“ – jaukus SPA centras Kaune, įsikūręs Kauno Žaliakalnyje – jaukioje ir patogioje vietoje. Jau 10 metų salonas teikia SPA paslaugas Kaune – viso kūno masažai, gydomieji nugaros masažai, veido procedūros, SPA procedūros, romantiški ritualai poroms, manikiūro, pedikiūro, kūno depiliacijos paslaugos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus