visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vandens maišytuvai AXOR - išskirtinė vonios kambario ir virtuvės kolekcija

Vandens maišytuvai AXOR - išskirtinė vonios kambario ir virtuvės kolekcija Vandens maišytuvai AXOR - išskirtinė vonios kambario ir virtuvės kolekcija

Semerita, UAB

„Muresta“ pristato naujausias „AXOR“ prekinio ženklo vandens maišytuvų kolekcijas išskirtiniam vonios kambariui ir virtuvei! Susipažinkite su naująja 2017 m. „AXOR“ vandens maišytuvų kolekcija, kurioje susilieja dizaino ir technologijų tobulumas.

Gamintojo „Hansgrohe Group“ prekinio ženklo „AXOR“ produktai skirti ieškantiems prabangos ir tobulumo. Unikalios vonios kambario kolekcijos ir vienetiniai šedevrai, kurie išsiskiria aukščiausio lygio estetiniais ir technologiniais sprendimais. Kai kurie iš jų tapo vonios kambario klasika. Visa tai atitinka „AXOR“ koncepciją – „Form follows Perfection“: produkto kūrimo procesas baigiasi tik tuomet, kai rezultato pagerinti nebegalima. Jau daugiau nei dvidešimt metų „AXOR“ bendradarbiauja su pasaulyje pripažintais dizaineriais ir architektais, tokiais kaip Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Phoenix Design, Front Design, Nendo ir kitais. Daugybė „AXOR“ produktų yra gavę tarptautinius dizaino apdovanojimus.

Jūs galite įvertinti ir rinktis gaminius iš šių naujausių 2017 m. „AXOR“ vandens maišytuvų kolekcijų, sukurtų kartu su „Phoenix Design“ dizaino studija.

Vandens maišytuvai AXOR

„AXOR Uno“ – tobulas puristinis dizainas...

Naujos „AXOR Uno“ kolekcijos akcentas yra vamzdžiai – seniausias pasaulyje vandens perdavimo būdas. „AXOR Uno“ sukurta pagal bekompromisinį puristinio dizaino principą: du idealiai apdirbti cilindrai sujungti stačiu kampu. Pristatomi dviejų tipų čiaupai ir rankenėlės – tiesios griežtos formos arba švelniai išlenktos. Aiškūs kontūrai ir teisingos proporcijos sukuria ypatingą aurą, atrodo solidžiai ir elegantiškai bet kurioje aplinkoje. Specialūs spalvoti paviršiai vonios kambariui suteiks dar daugiau prabangos spindesio.

Vandens maišytuvai AXOR

„AXOR Montreux“ – tobulumas detalėse ir autentiškumas. Jokių kompromisų...

Priminimas apie iškilią epochą, augančios gerovės ir modernizacijos laikus. „AXOR Montreux“ –  vonios kambario ir virtuvės kolekcija sukurta pagal pirmųjų pramoniniu būdu gaminamų čiaupų stilių. „AXOR Montreux“ simbolizuoja autentiškumą ir technikos progresą. Klasikinės formos ir detalės charakterizuoja XX a. pradžios stilių. Produktai atitinka pačius aukščiausius kokybės ir funkcionalumo standartus.

Vandens maišytuvai AXOR

Vandens maišytuvai AXOR

Naujausias „AXOR“ ir kitų santechnikos gamintojų naujienas rasite įmonių grupės „Muresta“ salonuose:

„Muresta įmonių grupė“ – ženklas, jungiantis salonus, jau daugiau kaip 20 metų Lietuvoje pristatančius ir prekiaujančius žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos, įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija. Kiekvienas salonas pasižymi savita ir aiškia koncepcija, erdviomis ir gausiomis ekspozicijomis, naujausiomis, įdomiausiomis santechninės keramikos, įrangos, dekoratyvinių plytelių bei šildymo produktų kolekcijomis. Visuose salonuose dirba profesionalūs konsultantai ir dizaineriai, kurie ne tik suteiks visą reikalingą informaciją, bet ir padės suprojektuoti Jūsų svajonių vonios kambarį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus