visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vaikų dantų gydymas – profesionalų rankose

Vaikų dantų gydymas – profesionalų rankose Vaikų dantų gydymas – profesionalų rankose

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Odontologijos klinika „Angitia“ teikia profesionalias dantų priežiūros paslaugas ir konsultacijas. Klinikos odontologai pasižymi aukšta kvalifikacija, atsakomybe ir patirtimi. „Angitia“ vaikų odontologai ne tik įvertina vaikų dantų būklę, bet ir paaiškina vaikučiams ir tėveliams, kaip taisyklingai valyti ir prižiūrėti dantukus.

Dantų priežiūros įgūdžiai nuo pat mažens

Dantų priežiūra svarbi nuo pat pirmųjų dienų. Tad svarbu vaikus išmokyti teisingai prižiūrėti savo dantis, nes jie lengvai mokosi ir priima informaciją.

Patyrę „Angitia“ vaikų dantų gydymo specialistai išmoko vaikučius teisingai valyti dantukus šepetėliu, parodo, kaip tinkamai naudoti tarpdančiams skirtą dantų siūlą, aptaria kitus dantų higienos ypatumus.

Vaikų dantų gydymas – profesionalų rankose

Be to, profilaktikai atvestas mažas vaikas susipažįsta ir pripranta prie odontologo, įgyja pasitikėjimo, kad drąsiai galėtų eiti į odontologijos kliniką „stresinėmis“ sąlygomis, pvz., su skaudamu dantuku, prireikus dantuką gydyti ar net rauti.

Netinkama dantų priežiūra baigiasi ne tik dantų, bet viso organizmo sveikatos problemomis. Skaudančiais dantimis vaikai prastai kramto maistą, todėl kenčia virškinimo sistema. Laiku nepastebėtas danties ėduonis, arba kariesas, gali pažeisti ne tik dantis, bet ir žandikaulį. Daug paprasčiau, pigiau ir neskausmingiau laiku profilaktiškai pasitikrinti, nei gydyti įsisenėjusias, apleistas dantų bei dantenų ligas.

Priklausomai nuo gydomo danties ir jo šaknų kanalų būklės, pažeistą dantį galima sugydyti vieno ar kelių apsilankymų pas odontologą metu. Kokybiškam ir ilgalaikiam sugydyto danties rezultatui svarbi odontologo kompetencija, kvalifikacija ir patirtis. Odontologijos klinikos „Angitia“ sėkmingo dantų ir jų šaknų kanalų specialistų gydymo patirtis – 23 metai.

Dantų padengimas silantais

Dantų padengimas silantais – tai krūminių dantų padengimas specialia plombine medžiaga dantų ėduonies profilaktikai. Tyrimais įrodyta, kad danties vagelių ir duobelių hermetizavimas silantais apsaugo dantis nuo ėduonies keliolika ir daugiau mėnesių.

Vaikų dantų gydymas – profesionalų rankose

Dantų silantavimas yra ypatingai svarbus pirmiesiems krūminiams dantims, kurie būna mažiau atsparūs dantų ėduoniui nei nuolatiniai dantys. Be to, šiuo amžiaus periodu vaikai dažniausiai dar nebūna išsiugdę gerų dantų higienos įgūdžių ir tinkamų mitybos įpročių, todėl krūminiai dantys genda dažnai. Šiuo kritiniu vaikui laikotarpiu padeda dantų silantavimas. Silantais dengiami ką tik išdygę dantys, dar nepažeisti dantų ėduonies.

Odontologijos klinika „Angitia“ suteikia profesionalias konsultacijas visais kokybiškos dantų priežiūros klausimais, efektyviai stabdo dantų ėduonies plitimą, profesionaliai dantų implantais atkuria prarastus arba jau nesugydomus dantis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus