visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Užuolaidų mados ir nauji sprendimai patalpų apsaugai nuo saulės

Užuolaidų mados ir nauji sprendimai patalpų apsaugai nuo saulės Užuolaidų mados ir nauji sprendimai patalpų apsaugai nuo saulės

RENVERSA, UAB užuolaidų salonas CELESTINA

www.celestinatekstil.lt

Užsukę į užuolaidų saloną žmonės dažnai klausia, ar turite ką nors naujo? Užuolaidų mados spėja pasikeisti net per metus ar dvejus. Be to tinkamai parinktos užuolaidos ne tik puošia būstą, bet yra funkcionalios, patogios bei praktiškos. 

Užuolaidų mados

Užuolaidų salono „Celestina“ dizaineriai kiekvienais metais lankosi didžiausiose parodose, domisi ir pritaiko interjero mados naujoves. Salono direktorė Ingrida Skučienė sako, jog prieš kurį laiką buvusias madingas sunkias klasikines užuolaidas, dabar keičia lengvesnės. Pastaruoju metu dažniau pageidaujama ne tokių margų užuolaidų - į madą ateina labiau minimalistinės, norima vienspalvių audinių su faktūra.

Užuolaidų mados



Vis didėja lino, medvilnės, šilko audinių poreikis. Žmonės vis daugiau dėmesio skiria sveikatai, natūralių audinių ypač pageidauja vaikų kambariuose - juk vis labiau plinta įvairios alergijos. Bet natūralus pluoštas visada labiau glamžosi. Tad susiglamžymas tampa savotišku gero tono ženklu, kokybės požymiu. Atsiranda audinių, kurie atrodo lyg šiek tiek paglamžyti net nenaudoti. Išlieka ir audinių su įvairiais augaliniais motyvais paklausa.

Užuolaidų mados



Daugiau perkama netikėto derinio lininių užuolaidų - su blizgesiu, lyg į vieną būtų sudėti du nesuderinami dalykai. Dar prieš porą dešimčių metų tokios užuolaidos būtų pavadintos neskoningomis, bet laikai keičiasi, skonis - irgi.

Vėl madingos tiulinės užuolaidos - su užuomina į tas, kurios būdavo mūsų močiučių kraičio skryniose. Bet tik su užuomina, nes jos atgimė nauju, šiuolaikišku pavidalu. Tokių užuolaidų siuvimas labai šiuolaikiškas, jos irgi turi blizgesio - naujos siuvimo ir puošybos technologijos leidžia pasiekti kitą skambesį.

Užuolaidų mados



Vis daugiau perkamos romanetės, širmos, austrijietės. Karštą vasarą paprastai būna didesnis vadinamųjų „black-out“ užuolaidų poreikis - tokių užuolaidų audinys viduryje turi šviesai nepralaidų sluoksnį, jos visiškai užtamsina kambarį.

Renkantis užuolaidas, visada galite pasitarti su dizaineriais. Pastaruoju metu jos tapo jau nebe prabangos dalyku, o įprastu, nes su dizaineriu konsultantu galima pasitarti tiesiog „Celestina“ užuolaidų salone. Jau daugelis supranta,  kad dizaineris gali labai daug patarti ne tik dizaino požiūriu, bet ir pasufleruoti užuolaidų pakabinimo būdus, kurių pats nesugalvosi. „Celestina“ taip pat siūlo ir karnizų bei užuolaidų kabinimo paslaugas, kurios tampa vis populiaresnės, žmonės mieliau tą darbą patiki specialistams.

Užuolaidų mados



Užuolaidų salono „Celestina“ jau labai seniai dirba užuolaidų srityje, įmonės džiaugiasi užmegztais glaudžiais ryšiais su audinių gamintojais iš kurių produkcija yra perkama tiesiogiai, be jokių tarpininkų. Audinius importuojami iš Ispanijos, Vokietijos, Prancūzijos, Belgijos, Turkijos, kitų šalių. Per daugiau nei 10 metų, atsirinkti geriausi įvairių šalių gamintojai. Pridėję „Celestina“ dizainerių kūrybiškumą bei kokybišką pasiuvimą - turėsite puikų rezultatą.

Visi „Celestinos“ salono darbuotojai yra baigę tekstilės studijas. Todėl puikiai jaučia medžiagą ir geba sukurti iš jos viską, kas įmanoma.

Straipsnis parengtas pagal asa.lt; Kaip keičiasi užuolaidų mados? Ar yra naujų sprendimų patalpoms nuo saulės apsaugoti užuolaidų pagalba?

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus