visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tinkleliai-durys nuo uodų ir vabzdžių - pritaikyti terasos ir įėjimo durims

Tinkleliai-durys nuo uodų ir vabzdžių - pritaikyti terasos ir įėjimo durims. Tinkleliai-durys nuo uodų ir vabzdžių - pritaikyti terasos ir įėjimo durims.

AVELANŽA, UAB

UAB „Avelanža“ pristato naujieną - apsauginius antialerginius tinklelius-duris, pritaikytus terasos ir įėjimo durims. Tinkleliai visiškai užkerta kelią nuo uodų, musių, karkvabalių ir kitų mašalų patekimo į patalpas, o Jūs tuo metu galite ramiai dirbti ar ilsėtis. Tiems, kurie turi augintinių, taip pat pravartu turėti tinklelį: juos sumontavus galite drąsiai palikti atvirus langus ir nebijoti, kad Jūsų augintinis paspruks ilgam ir nenumatytam pasivaikščiojimui. Nuo šiol tinkleliais galime uždaryti tiek langus tiek duris. Tinklelio audinys yra pagamintas iš specialaus ilgaamžio audinio, kurio neveikia nei šviesa, nei karštis, nei lietus. Pilkos spalvos ir labai plonas tinklelis yra praktiškai nematomas. Tinklelio konstrukcijos spalvos – balta ir ruda.

UAB „Avelanža“ siūlo 3 konstrukcijų tinklelius – velkro, tinklelius - rėmelius ir ritininius tinklelius. Bendrovės įmonės darbuotojai išsiaiškins Jūsų poreikius ir parinks jums tinkamiausią variantą.

Visi tinkleliai yra itin patogūs naudoti ir patvarūs.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus