visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Terasų ir balkonų užbaigimo profiliai RENOPLAST

Terasų ir balkonų užbaigimo profiliai RENOPLAST Terasų ir balkonų užbaigimo profiliai RENOPLAST

Įmonė „Spalvų sala“ prekiaujanti statybinėmis medžiagomis, pristato „Renoplast“ terasų ir balkonų užbaigimo profilius. Iki šiol naudotos cinkuotos skardos profiliai negalėdavo garantuoti ilgalaikės kokybės, o su profiliais „Renoplast“ balkonas ar terasa tarnaus ilgiau ir atrodys gražiau.

„Renoplast“ profiliai pagaminti iš aliuminio ir padengti poliesteriu, todėl neveikiami korozijos. Specialiai sukurti antgaliai apsaugo fasadą nuo nepageidaujamų nutekėjimų ant fasado, o pilna komplektacija garantuoja lengvą ir greitą montavimą. Priderinant prie langų rėmo ar stogo, galima rinktis iš šių trijų spalvų: RAL7037 (šviesiai pilka), RAL7024 (tamsiai pilka) ir RAL8019 (tamsiai ruda).

Terasų ir balkonų užbaigimo profiliai RENOPLAST

Pagal jūsų pageidavimą „Spalvų sala“ sukomplektuos ne tik profilių sistemą (kampai, antgaliai sujungimai ir t. t.), bet ir hidroizoliaciją, juostas, klijus ir kitas jūsų terasai ar balkonui reikalingas medžiagas.

„Renoplast“ profilių kokybę ir suderinamumą su kitomis terasose naudojamomis medžiagomis patvirtina sistemos sertifikatas ETA.

Naudojant šiuos profilius jūsų balkonas ar terasa tarnaus ilgiau bei išlaikys estetinę išvaizdą.

UAB „Spalvų sala“ siūlo didelį statybinių medžiagų pasirinkimą. Įmonėje dirba kompetentingi pardavėjai, teikiantys profesionalias konsultacijas. Kiekvienam klientui siūlomi individualūs problemos sprendimai ir kainos pasiūlymai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus