visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tarptautinė kovos su triukšmu diena: stiklas kaip priemonė garso izoliacijai

„Guardian“ pabrėžia tinkamo langų montavimo ir sandarinimo svarbą bei pateikia kelis patarimus, kaip pasiekti geriausią garso izoliaciją (Nuotraukos Guardian Industries Corp., GRDPR075) „Guardian“ pabrėžia tinkamo langų montavimo ir sandarinimo svarbą bei pateikia kelis patarimus, kaip pasiekti geriausią garso izoliaciją (Nuotraukos Guardian Industries Corp., GRDPR075)

GuardianBertranžas, Liuksemburgas, 2016 m. balandžio 27 d. – Šiandien – Tarptautinė kovos su triukšmu diena, kuria siekiama priminti apie itin didelio triukšmo žalą mūsų sveikatai ir mus supančioms ekosistemoms. „Guardian Industries’ Glass Group in Europe“, palaikydama šią iniciatyvą, primena geros langų izoliacijos svarbą bei pataria, kaip pasirinkti geriausią stiklo sistemą tinkamai garso izoliacijai namuose.

• Viso pastato triukšmo slopinimo savybės nėra tiesiogiai proporcingos kiekvieno architektūrinio elemento paviršiaus plotui, tai reiškia, kad, nors langų paviršiaus plotas yra mažesnis nei sienų, jie atlieka itin svarbų vaidmenį blokuojant triukšmą.

• Kartais tinkamam langų sandarinimui skiriama per mažai dėmesio, tačiau fasado tarpelių izoliacija yra tokia svarbi, kad net menkiausias sandarinimo „defektas“, sudarantis vos 0,1 % bendro paviršiaus ploto, gali padidinti garso slopinimą 10 dB (decibelų) ar daugiau.

• Rinkdamiesi tinkamą langu stiklinimo sistemą, turėkite omenyje, kad garso slopinimas tiesiogiai priklauso nuo stiklo storio. Taip pat itin svarbus stiklo paketą sudarančių stiklų storių asimetriškumas.

• Langų garso izoliaciją taip pat galima pagerinti renkantis laminuotą stiklą – tai ivairių storų stiklo lakštai, tarpusavyje suklijuoti polivinil butilo plėvelės sluoksniu (PVB). O jei norite dar labiau padidinti garso izoliaciją, PVB plėvelė turėtų pasižymėti specifinėmis akustinėmis savybėmis.

Šiuo tikslu „Guardian“ siūlo „LamiGlass® Acoustic“ laminuotą stiklą su specialiu garsą slopinančiu tarpsluoksniu, kuris padidina garso izoliaciją, tačiau gali būti naudojamas ir kaip sertifikuotas saugus stiklas. Didelį dėmesį garso izoliacijai skiriame dėl augančio klientų noro pagerinti komfortą namuose. Moderniausios stiklo technologijos puikiai apjungia žemą emisiją, saulės energijos kontrolę, skaidrumą, garso izoliaciją bei saugumą.

Prisiregistruokite ir naudokitės „Guardian Glass Selection Tool“ duomenų baze, kurioje rasite apie 4 000 monolitinio stiklinimo, dvigubų ir trigubų stiklo paketų garso izoliacijos apskaičiavimų bei sertifikatų: www.guardian-czestochowa.com.

„Guardian Glass Selection Tool“ prieinamas anglų ir lenkų kalbomis. Aplankykite „Guardian“ techninį centrą www.sunguardglass.eu, kuriame prisiregistravę galėsite naudotis įvairiais internetiniais įrankiais ir ištekliais, įskaitant „Guardian Acoustic Calculator“ (garso izoliacijos skaičiuoklė).

Apie „Guardian Industries Corp.“

„Guardian“ yra gamybos bendrovė, kurios buveinė įsikūrusi Oburn Hilse, Mičigano valstijoje. Ši bendrovė pirmauja gaminant flotacinį stiklą ir stiklines detales komerciniam, gyvenamosios paskirties ir transportavimo naudojimui, transporto priemonių apdailai; be to, bendrovė užsiima ir statybos produktų platinimu. Turėdama savo mokslinių tyrimų ir plėtros centrus (Mokslo ir technologijų centre, kuriame kuriami ir tobulinami stiklo produktai, ir

Pažangiosios plėtros centre, kuris skirtas automobilių pramonės plėtrai), „Guardian“ yra novatoriškų sprendimų kūrimo centre. Jos automobilių apdailos grupė „SRG Global“ yra vienas didžiausių pažangiųjų, aukštos kokybės plastiko dangų gamintojų pasaulyje. „Guardian“, jos dukterinėse bendrovėse ir filialuose dirba 17 000 žmonių, bendrovės padaliniai veikia visoje Šiaurės Amerikoje, Europoje, Pietų Amerikoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose ir Azijoje. Aplankykite www.guardian.com

If you have any questions or requests, please contact:

Estonia/ Latvia/ Lithuania

Guardian EMG

Tomasz Gelio Siria Nielsen

tgelio(eta)guardian.com

snielsen(eta)emg-pr.com

Tel.: +48 34 323 9 364

Tel.: +31 164 317 036

Europe

Guardian EMG

Andrew Wilkins Siria Nielsen

awilkins(eta)guardian.com

snielsen(eta)emg-pr.com

Tel.: +352 28 111 862

Tel.: +31 164 317 036

Šį pranešimą spaudai ir susijusią fotografiją galite atsisiųsti iš www.PressReleaseFinder.com

Arba, jei norite didelės raiškos nuotraukų, susisiekite su Siria Nielsen (snielsen(eta)emg-pr.com, +31 164 317 036).

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus