visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Stuburo ištiesinimas – gydovo J. Purlio paslaugos

Stuburo ištiesinimas – gydovo J. Purlio paslaugos Stuburo ištiesinimas – gydovo J. Purlio paslaugos

ŠOGUN, J. Purlio IVV

Nesvarbu, kokiomis ligomis žmogus besirgtų, vienas pirmųjų gydymo etapų yra visiškas stuburo sutvarkymas. Taip teigia ezoterikas, Dieviškojo stuburo ištiesinimo specialistas Jurgis Purlys. Statistiškai daugiau nei 70 proc. suaugusiųjų bei vaikų kenčia dėl stuburo ligų.

Žmonės sutverti būti visiškai sveikais, tačiau visi negatyvūs – ir savi, ir svetimi veiksniai – sukelia ligas. Kiekvienas organizmas pats žino, kad reikia būti sveikam, tačiau dažniausiai jam reikalinga pagalba.

Nors tradiciniai gydytojai ir gali pasigirti geriausių universitetų diplomais, tačiau jie dažniausiai orientuojasi tik į ligos pasekmes, nesigilindami į priežastis. Dieviškąjį stuburo ištiesinimą per Jurgį Purlį atlieka pats JĖZUS KRISTUS, seanso metu, kiek tai įmanoma, šalindamas priežastis. Gydymo seansai būna neskausmingi – jie netgi suteikia ramybės bei optimizmo. Jų metu, energijos pagalba, naikinamos ir senos struktūros, pavyzdžiui, tokios kaip išgyventos traumos bei šokai, įsitvirtinę energetinėje sistemoje ir taip užblokavę stuburą.

Dieviškojo stuburo ištiesinimo seanso metu, šalinami, pavyzdžiui, tokie simptomai bei ligos kaip: skausmai nugaroje; stuburo išvaržos; skoliozė; išeminė liga; dubens iškrypimai; kojų ilgio skirtumas; skausmai pečiuose, keliuose; kelio sąnarių artrozės; kaklo kreivumas; dubens sąnarių artrozė; pečių ir rankų sindromai; aukštas kraujospūdis (priklausomai nuo simptomatikos); galvos skausmai; migrenos; Bechterevo liga; skausmai raumenyse; sportinės traumos; ūžesys ausyse; širdies ritmo sutrikimai; kvėpavimo sutrikimai, astma; klausos sutrikimai bei avarijų pasekmės ir pan.

Stuburo seanso metu taip pat yra tvarkoma ir imuninė, endokrininė bei kitos sistemos, gerinamas regėjimas bei klausa, tvarkomi kaulai, raumenys, vidaus organai,  miegas ir pan. Dar pridursiu jog taip pat, kiek tai imanoma, atveriami energetiniai centrai – čakros, subalansuojami energetiniai laukai.

Stuburo ištiesinimas – gydovo J. Purlio paslaugos

Nors Dieviškasis stuburo ištiesinimo procesas vyksta be fizinio kontakto, jo metu atpalaiduojami nugaros raumenys, šalinamas dubens ir menčių kreivumas, tuo pačiu „suvienodinant kojų ilgius“. Iš esmės stuburui toliau tvarkyti jau nebereikės jokių reabilitacijų, sanatorijų ar vaistų. Visa tai atliekama tik per vieną – keletą seansų, priklausomai nuo įsisenėjusios stuburo problemos ar sudėtingumo laipsnio.

„Kviečiu išsilaisvinti nuo to svorio, kuris verčia lenktis mūsų nugarai. Savo laiku daugelis dalykų pasikeis – tame tarpe, atėjus tam tikram laikui, ir mes patys. O toliau… Tik nuo mūsų pačių priklausys, ar mes vėl džiaugsimės gyvenimu“, – sako gydovas Jurgis Purlys.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus