visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Statybos darbai nuo pamatų iki rakto – rinkitės profesionalus

Statybos darbai nuo pamatų iki rakto – rinkitės profesionalus Statybos darbai nuo pamatų iki rakto – rinkitės profesionalus

Biltekana, UAB

Kiekvienas trokšta gyventi savo išsvajotuose namuose. Besiruošiant juos statyti, iškyla daugybė klausimų, kuriuos išspręsti padeda tik profesionalai. Jūsų poreikiai gali būti įgyvendinti, svarbu pasirinkti patikimą ir kokybiškai darbus atliekančią įmonę.

Tačiau kuo vadovautis renkantis namo statytojus?

Tvirta komanda užtikrina kokybę

UAB „Biltekana“ direktorius Gintautas Knapkis pabrėžia, kad kokybiškiausiai darbai atliekami tada, kai visus statybos darbus, pradedant pamatais ir baigiant rakto įteikimu klientui, atlieka viena komanda: „Geriausia, kai visi darbai nuo pradžių atliekami vienos įmonės. Tai patvirtins ne tik klientai, bet ir patys statybininkai. Įvairių profilių statybininkų komanda žino vieni kitų darbo metodus ir jais vadovaudamiesi, pasitardami tarpusavyje, priima vienokius ar kitokius sprendimus tam, kad darbas būtų atliktas kokybiškai“.

Geri specialistai padeda išvengti klaidų

Prieš statant namą, perkant sklypą ir skubant braižyti projektą, verta apsvarstyti finansines galimybes. G. Knapkio nuomone, prieš patikint namo statybas tam tikrai firmai, vertėtų paklausyti specialistų patarimų: „Siekiantiems kaip įmanoma pigiau pastatyti namą, sutaupyti galima, tačiau tik ne išorės medžiagoms. Visos medžiagos, kurias gali paveikti lauko temperatūra, drėgmė ar šaltis, privalo būti išskirtinai kokybiškos. Vidaus apdailos medžiagas galima rinktis kiek pigesnes, kadangi joms lauko temperatūros pokyčiai neturi įtakos. Be to, po kurio laiko, vidaus dizainą vis tiek norėsis atsinaujinti“. Profesionalai padės sutaupyti ten, kur galima, kad kokybė nenukentėtų.

Patikimi namo statytojai – kaip atskirti?

Sąžiningumas – nuo pat bendradarbiavimo pradžios

Visiškai natūralu, kad dažnai statybų rangovai pasirenkami pagal palankiausią kainą. Tačiau, siekiant prisivilioti klientus, pateiktos sąmatos gali būti netikslios ir kaina sąmoningai sumažinama, nutylint apie tam tikras papildomas išlaidas. „Geras statybų rangovas niekada nesukčiaus ir į sąmatą įtrauks visas numatomas išlaidas. Įgyvendinant projektą, darbų kaina negali ženkliai išaugti, kadangi statybininkai iš anksto žino, kokias medžiagas naudos ir kokius darbus atliks. Gavę ne iki galo aiškią sąmatą, galite reikalauti darbų detalizavimo, kiek įmanoma tikslesnio darbų eigos paaiškinimo“, – pasakoja G. Knapkis.

Taip pat labai svarbu įgyvendinti projektą laikantis nustatytų terminų: „Namai paprastai statomi pagal kliento pateiktus individualius brėžinius, todėl gero rangovo užduotis ne tik pastatyti namą tokį, kokio pageidauja užsakovas, tačiau ir viską padaryti laiku“ – teigia direktorius. „Viskas prasideda nuo pokalbio, profesionalios konsultacijos su specialistu. Ilgainiui, remiantis kliento pageidavimais ir siūlant lanksčias sąlygas, idėja išgryninama. Sėkmingos įmonės veiklos pagrindas – ilgalaikis bendradarbiavimas, patikimumas ir ypatingas dėmesys tiek paslaugų, tiek gaminių kokybei“, – teigia G. Knapkis.

UAB „Biltekana“ pastatytas namas bus jaukus, šiltas ir ekonomiškas. Įmonė glaudžiai bendradarbiauja su klientu, siūlo lanksčias sąlygas, maksimaliai atsižvelgia į kliento pageidavimus, konsultuoja. Specialistai turi ilgametę įvairių namų statybos darbų patirtį. Statybos ir remonto darbus atlieka Kaune ir visoje Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus