visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

SPA procedūros – atpalaiduojanti dovana sau

SPA procedūros – atpalaiduojanti dovana sau SPA procedūros – atpalaiduojanti dovana sau

SPA Namai, UAB

Kaune esantys „Aušros SPA namai“ net ir neturinčius laiko beveik niekam – priverčia sustoti. Čia – rami aplinka ir tyliai plaukianti muzika. Pagaliau – tinkamas apšvietimas ir ramūs kvapai. Šiltų masažuotojo rankų prisilietimas gydo ne tik kūną, bet ir protą... Mintys išsivalo jau po pirmųjų 10-15 masažo minučių. Užnugaryje lieka daugelis dalykų: dar neapmokėtos sąskaitos, nebaigti darbai, ginčai namuose, blogas oras, pikti žodžiai, nerimas ir daugelis dalykų, kasdien besibeldžiančių į mintis kaip įkyrus lapkričio lietus.

Tik atsipalaiduoti, įsisukus į gyvenimo tempą, dažnam sekasi sunkiai. Nes žmogus visą laiką galvoja. Tačiau – o stebukle – dar neįpusėjus masažui suprati, kad tiesiog esi, o galva ima tuštėti – tampa panaši į pieštuku primargintą popieriaus lapą, kurį kažkas lengvai trina.

Apsilankymas čia tėra tik maža akimirka laiko sau, tik mažas priminimas, tik savotiškas pagalbos mygtukas – kai tave tiesiog priverčia gulėti, klausytis muzikos, spoksoti į niekur ir nieko nebegalvoti. Ir atsikeli nuo tos masažo kušetės jau truputį kitoks...

Tad, jei turi  kieno paprašyti kalėdinių dovanų, galbūt verta užsiminti apie „Aušros SPA namus“, kad kitus metus – kaip naują popieriaus lapą – pradėtumei nuo savęs. Nuo dėmesio ir meilės sau. Nes kartais jos – meilės – daugiau skiri net savo augintiniams, pamiršęs tai, ką išties turi svarbiausio. Save.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus