visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šiuolaikiniai apšvietimo sprendimai ir platus šviestuvų asortimentas atnaujintame šviestuvų salone GAUDRĖ.

Šiuolaikiniai apšvietimo sprendimai ir platus šviestuvų asortimentas atnaujintame šviestuvų salone GAUDRĖ Šiuolaikiniai apšvietimo sprendimai ir platus šviestuvų asortimentas atnaujintame šviestuvų salone GAUDRĖ

GAUDRĖ, UAB

UAB "Gaudrė" jau 20 metų įgyvendinanti individualius apšvietimo sprendimus namams ir biurams, kviečia klientus į atnaujintą šviestuvų saloną Vilniuje. UAB "Gaudrė" Jums pasiūlys ne tik platų interjerinių, biuro ir lauko šviestuvų pasirinkimą, bet ir profesionalius ekspertų patarimus, kaip šviesos pagalba sukurti individualią erdvę ir užtikrinti komfortą.

Renkantis šviestuvus, svarbu suprasti, kad individualus virtuvės, svetainės ar miegamojo apšvietimas lems komfortą leidžiant laiką šiose patalpose, padės taupyti elektros energiją ir visiškai patenkins kliento poreikius.

"Gaudė" šviestuvų salone, veikiančiame daugiau nei 10 metų, apsilankę klientai iškart pastebės parinktus naujus spalvinius interjero sprendimus, perprojektuotas erdves ir atnaujintą klientų aptarnavimo zoną.

siuolaikiniai-apsvietimo-sprendimai-ir-platus-sviestuvu-asortimentas-atnaujintame-gaudre-sviestuvu-salone1

UAB "Gaudrė" direktorius Vladislavas Mickevičius pasakoja kaip per daugiau nei 10-tį metų pasikeitė tiek šviestuvai, tiek apšvietimo sprendimai, tiek užsakovų poreikiai: ,,Prieš keliolika metų mūsų šviestuvų salonas galėjo vadintis moderniu. Tačiau pasikeitė ne tik šviestuvai, bet ir apšvietimo sprendimai. Šiuo metu ypač populiarūs nekrentantys į akis – įleidžiami, paviršiniai ar sieniniai šviestuvai. Tokiems šviestuvams eksponuoti tradicinio fono nebeužtenka. Be to, pradėjome dirbti su naujais garsiais gamintojais tokiais kaip Flos, Luceplan, Via Bizzuno – pastebimai išsiplėtė mūsų siūlomų šviestuvų asortimentas.

siuolaikiniai-apsvietimo-sprendimai-ir-platus-sviestuvu-asortimentas-atnaujintame-gaudre-sviestuvu-salone2

Vadovaujantis principu, kad žmonėms visų pirma reikalinga šviesa, o ne šviestuvai, atnaujintas ne tik šviestuvų salonas, bet ir vadinamasis šviesos sprendimų kambarys, kuriame galima demonstruoti įvairių šviesos šaltinių, pavyzdžiui, šviesos diodų skleidžiamą šviesą, spalvinę temperatūrą. Tikroji paskirtis – šviesos eksperimentų ir bandymų zona, kur galima realiai pamatyti skirtingus dominančius apšvietimo būdus.

siuolaikiniai-apsvietimo-sprendimai-ir-platus-sviestuvu-asortimentas-atnaujintame-gaudre-sviestuvu-salone3

Siekdami gerinti savo gaminamų šviestuvų parametrus, įmonė įsirengė ir šviesotechnikos laboratoriją, kur galima išmatuoti visus šviestuvų ar šviesos šaltinių parametrus – šviesos intensyvumo pasiskirstymą ar šviesos spektro kokybines charakteristikas.

siuolaikiniai-apsvietimo-sprendimai-ir-platus-sviestuvu-asortimentas-atnaujintame-gaudre-sviestuvu-salone5

Platus šviestuvų asortimentas ir profesionalūs apšvietimo ekspertų patarimai, kuriuos siūlo "Gaudrė", leidžia klientams įgyvendinti individualius apšvietimo sprendimus. Mūsų partnerių šviestuvai pasižymi geriausiais energijos efektyvumo ir ekonomiškumo rodikliais, patogus montuojant. Aukšta šviestuvų kokybė ir profesionalūs apšvietimo sprendimai didina efektyvumą ir kuria komfortą, pilnai patenkinant individualius vartotojų poreikius."

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus