visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Širma – paprastas būdas atnaujinti namų interjerą

Širma – paprastas būdas atnaujinti namų interjerą Širma – paprastas būdas atnaujinti namų interjerą

AVELANŽA, UAB

UAB „Avelanža“ siūlo platų kokybiškų širmų pasirinkimą. Didžiausias spalvų ir audinių pasirinkimas įgalins išsirinkti norimą gaminį. Širma – tai puikus namų interjero elementas. Ji papuoš Jūsų namus, žaismingai pakeis namų erdvę, suteiks namams jaukumo, spalvingumo ar kaip tik ramybės.

Širmos turi ilgą ir turtingą istoriją. Atėjusios iš tolimųjų rytų, pirmiausia minimos senovės Kinijoje, jos puikiai prigijo ir vakariečių interjere. Į Europa širma atkeliavo XVII a., kai vakariečiai negalėjo atsispirti egzotika dvelkiančiai tolimųjų rytų dvasiai. Klasika alsuojančios širmos puikiai tinka ir šiuolaikiniame interjere. Širmų kūrėjai atranda visa naujų sprendimų ir idėjų, kaip jas patobulinti ir panaudoti namuose.

Širma – paprastas būdas atnaujinti namų interjerą

Širmos puikiai saugo nuo skersvėjų, taip pat jos gali atskirti erdves ir suteikti vizualinio privatumo. Šis namų interjero elementas gali pakeisti namų erdvės dinamiką, jos padalina kambarį, paslepia nuo akių nepageidaujamas detales ir, žinoma, širmos kuo puikiausiai tinka namų puošybai. Širmos atlieka dekoratyvinę funkciją. Tuo labiau, kad širmas galima padengti įvairiausiais piešiniais, kaip tai buvo populiaru Tangų dinastijos laikais, tačiau nebūtina jas tobulinti fantastiškiausiais piešiniais, galima pasirinkti neutralias moderniame interjere derančias širmas.

Širma – paprastas būdas atnaujinti namų interjerą

UAB „Avelanža“ gamina trijų rūšių širmas:

  • Medžio tašelių.
  • Pastatomas, kurioms naudojami roletų iš natūralių pluoštų audiniai.
  • Modifikuotas vertikalių žaliuzių širmas.

Modifikuotos vertikalių žaliuzių širmos

Šios širmos yra panašios į vertikalias žaliuzes, bet jų juostos (skydeliai) nesisukioja, tik užsitraukia kaip paprastos tradicinės užuolaidos. Šių širmų gamybai tinka natūralių pluoštų, poliesteriniai ir mišrūs audiniai. Derinant skydelių spalvas pasiekiamas maksimalus tiek apsaugos nuo saulės, tiek estetinis efektas. Šios širmos atrodo labai moderniai ir jaukiai. Šiomis žaliuzėmis galima uždengti gana didelius plotus – aukštis nėra apribotas, todėl puikiai tinka didelėms vitrinoms uždengti.

 Pastatomos širmos

Atsižvelgdama į naujausias tendencijas „Avelanža“ pradėjo gaminti pastatomas širmas, kurios naudojamos kaip dekoratyvinis interjero elementas ar tiesiog gražus gaminys erdvėms atskirti. Galima pasirinkti pastatomas širmas pagal įvairius matmenis, taip pat naudoti savo audinį arba pastarąjį pasirinkti iš įmonės siūlomo audinių asortimento.

Širma – paprastas būdas atnaujinti namų interjerą

Įmonės specialistai visada atras tinkamiausią sprendimą Jūsų namams, tad jei norite įsigyti širmą, kuri atitiks Jūsų poreikius, kreipkitės į „Avelanžą“. Jau antrą dešimtį siekianti įmonė ištobulino žaliuzių, uždangų nuo saulės, širmų, stiklo durų gamybą ir siūlo pačius įvairiausius ir kokybiškiausius sprendimus Jūsų namų interjerui.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus