visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šilumos siurblys Daikin Altherma su vandens šildytuvu – SAULĖS BROLIŲ asortimente

Šilumos siurblys Daikin Altherma su vandens šildytuvu – SAULĖS BROLIŲ asortimente Šilumos siurblys Daikin Altherma su vandens šildytuvu – SAULĖS BROLIŲ asortimente

ARTRASAS, UAB

„Saulės broliai“ pristato novatorišką žemos temperatūros šilumos siurblį „Daikin Altherma“, kuris yra pritaikytas geriausiai klimato kontrolei. Šis šilumos siurblys idealiai tinka termiškai taupiems arba naujiems namams, nes jį galima reikiamai adaptuoti prie grindų šildymo sistemos, žemos temperatūros radiatorių ir ventiliatorinių šildytuvų. Taigi galite susikurti įvairiapusišką ir mažai energijos naudojančią šildymo sistemą su pažangiu patalpos temperatūros valdymu ir intuityviais valdikliais. Taupantiems savo laiką „Saulės broliai“ siūlo optimalius šildymo sprendimus iš vienų rankų.

Geriausias sezoninis efektyvumas

„Daikin Altherma“ žemos temperatūros šilumos siurblys daugiausiai leidžia sutaupyti dėl eksploatacinių kaštų, nes užtikrinamas geriausias sezoninis efektyvumas pagal nurodytą temperatūros diapazoną.

Lengvas montavimas ir priežiūra

„Daikin Altherma“ žemos temperatūros šilumos siurblys yra pritaikytas bet kokiam klimatui. Kompaktiškas lauko įrenginys atsparus atšiaurioms žiemos sąlygoms, be to jį lengva sumontuoti ir prižiūrėti, nes visos hidraulinės dalys įtaisytos vidaus įrenginyje.

Šilumos siurblys Daikin Altherma su vandens šildytuvu – SAULĖS BROLIŲ asortimente

Idealiai tinka naujiems pastatams

„Daikin Altherma“ žemos temperatūros šilumos siurblys – tai idealus pasirinkimas naujiems pastatams ir mažai energijos naudojantiems namams. Priemonė pritaikoma labai nedidelėms šildymo apkrovoms, kuri šildymui, vėsinimui ir karštam buitiniam vandeniui tiekti naudoja vieną sistemą ir yra atspari atšiauriausioms žiemos sąlygoms.

Nauja vartotojo sąsaja

„Daikin Altherma“ žemos temperatūros šildymo sistema taip pat yra su nauja sąsaja, kuri pasižymi dideliu funkcionalumu – ją lengva naudoti, sistema yra greitai ir paprastai prižiūrima. Taip pat yra galimybė paruošti ir įkelti nustatymus iš kompiuterio, kurie keičia įrangos darbines sąlygas ir energijos sunaudojimą.

Šilumos siurblys Daikin Altherma su vandens šildytuvu – SAULĖS BROLIŲ asortimente

Įsigyti tapo labai paprasta

„Saulės broliai“ pristato į namus ir sumontuoja laukinį bei vidinį įrenginį, pajungia šilto vandens ruošimo indą bei suderina šilumos siurblį.

„Daikin“ šildymo sistema puikiai pritaikoma įvairios paskirties pastatų šildymui, dažniausiai pasirenkama individualių namų apšildymui. Renkantis šilumos siurblį rekomenduotina atsižvelgti į namų dydį, lokaciją bei karšto vandens poreikį. Pagal šiuos kriterijus „Saulės brolių“ konsultantai gali parinkti geriausiai individualius poreikius atitinkantį gaminį. Montuojant įrenginį svarbu atsižvelgti į gamintojo instrukciją, kurioje nurodyta, kokiu atstumu nuo kitų prietaisų įrengti išorinę šilumos siurblio dalį. Būtina žinoti, jog išorinė dalis negali būti įrengiama uždaroje patalpoje, pageidautina, jog vasarą siurblys būtų pavėsyje.

„Saulės broliai“ – tai specialus vardas Lietuvoje, kurį valdo UAB „Artrasas“. Įmonė jau net 9 metus siekia pakeisti energijos šaltinius, kurie yra žalingi aplinkos apsaugai, bei aptarnauti klientus pastovios ir ekonomiškos energijos tiekimu. „Saulės broliai“ savo veikloje skiria ypatingą dėmesį profesionalių, turinčių patirtį Europos rinkoje partnerių pasirinkimui, kurie gali toliau stiprinti įmonės reputaciją dėl kokybiškų produktų, techninio įvertinimo ir stipraus klientų aptarnavimo.

„Saulės brolių“ plėtra ir technologijų ekspertai nuolat juda pirmyn tobulinant veiksmingą individualių komponentų kombinaciją, siekdami sukurti aukšto pajėgumo ir efektyvumo saulės energijos sistemas nacionalinėje ir tarptautinėje rinkoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus