visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sienų apdaila BOLIX – aukščiausia kokybė

Sienų apdaila BOLIX – aukščiausia kokybė Sienų apdaila BOLIX – aukščiausia kokybė

UAB „Konstruktorius LT“ yra oficialus „Bolix“ atstovas Baltijos šalyse. „Bolix“ – vienas žinomiausių statybinių medžiagų gamintojų, o jo specializacija – fasadinės sistemos. Šis prekės ženklas gyvuoja jau 25 metus ir vartotojų akyse tapo aukštos kokybės gaminių už priimtiną kainą sinonimu. Jau daugelį metų „Bolix“ bendradarbiauja su žymiausiais pasaulio chemijos koncernais (tarp jų ir „BASF“ bei „Bayer“). Visi produktai gaminami Europoje, vienoje naujausių gamybos linijų.

Sienų apdaila BOLIX – aukščiausia kokybė

„Bolix“ profesionalams siūlo šias fasadines medžiagas:

  • akrilinio, silikatinio ir mineralinio tinko dangas;
  • šiltinimo sistemas polistireninio putplasčio pagrindu;
  • šiltinimo sistemas mineralinės vatos pagrindu;
  • pastatų mikrobiologinės apsaugos sistemas;
  • remonto sistemas;
  • gruntavimo preparatus ir dažus.

Sienų apdaila BOLIX – aukščiausia kokybė

Mišinys „Bolix KL“

Produktas skirtas konstrukcinėms, išorinėms ir fasadinėms sienoms, tvoroms, žemos temperatūros dūmtraukiams ir dekoratyviniams elementams iš klinkerio plytų bei akmens mūryti, kartu glaistant siūles. Gali būti naudojamas ir pilnavidurėms keraminėms ar silikatinėms plytoms, betoniniams blokeliams ir betoniniams dekoro elementams mūryti. Pritaikytas tiek lauko, tiek vidaus darbams, formuojant 12–15 mm siūles. Naudojamas vienu metu dviem procesams – ir mūryti, ir siūlėms glaistyti, tai gerokai palengvina ir pagreitina darbus.

Sienų apdaila BOLIX – aukščiausia kokybė

Dekoratyvinis tinkas „Bolix TM Deco“

Natūralaus akmens tekstūros, plonasluoksnis akrilinis tinkas, skirtas paviršiams dengti rankiniu būdu, fasadams suteikia patrauklią išvaizdą, kartu juos apsaugodamas. Atsparus mechaniniams pažeidimams, atšiauriam aplinkos poveikiui, sudėtyje turi UV spindulius sugeriančių ir priešpelėsinių priedų. Idealiai tinka išorinei pastatų, šiltinamų pagal ETICS sistemą polistireniniu putplasčiu, ar vidaus sienų iš betono, cemento ar cemento ir kalkių tinklo, gipskartonio plokščių apdailai. Didelis spalvų pasirinkimas.

Sienų apdaila BOLIX – aukščiausia kokybė

Vidaus dažai „Bolix Styline“

Tai – aukščiausios klasės, apie 1500 atspalvių lateksiniai dažai vidaus darbams, skirti tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Galima rinktis iš keturių rūšių, visiškai patenkinančių vartotojų poreikius: „Acrostyle“ ir „Grand Matt“ – atsparūs plovimui matiniai; „Grand Satin“ – atsparūs plovimui blizgūs; „Premium Matt“ – sudėtyje turintys keraminių priedų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus