visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sensacija graplingo taurės varžybose – daugkartinis nugalėtojas SMAUGLYS liko antras

Sensacija graplingo taurės varžybose – daugkartinis nugalėtojas SMAUGLYS liko antras Sensacija graplingo taurės varžybose – daugkartinis nugalėtojas SMAUGLYS liko antras

Lietuvos graplingo federacija (Lithuanian Grappling federation)

www.grappling.lt

www.grapplingfederation.com

Kryptingai dirbantis ir stipriausią merginų komandą turintis Šakių „Ošimo“ klubas Lietuvos atvirose graplingo taurės varžybose netikėtai aplenkęs daugkartinį laimėtoją Vilniaus „Smauglio“ klubą, tapo naujuoju taurės savininku. Trečią vietą iškovojo per plauką nuo vilniečių atsilikęs Ukmergės dziudo klubas.

„Galiu tik pasveikinti savo auklėtinius ir tuo pačiu pasidžiaugti jais. Manau, kad laimėjome pelnytai. Džiugu, kad sportininkai supranta, jog norint pergalių, reikia įdėti daug darbo. Pasiruošimas buvo geras – štai ir rezultatas“, – po pergalės kalbėjo „Ošimo“ treneris Vytautas Smirnovas. Priminsime, kad jis antrus metus iš eilės paskirtas Lietuvos merginų rinktinės vyriausiuoju treneriu.

„Sutinku, kad mūsų merginos labai stipriai prisidėjo prie pergalės bendroje įskaitoje, tačiau be vaikinų indėlio taurės mes nebūtumėm laimėję. Nežinau, ką galvoja smaugliai, bet aš manau, kad mūsų pergalė pasitarnaus visam graplingui. Juk konkurencija skatina tobulėjimą“, – dėstė V.Smirnovas.

Savo klubams taškus atnešė ne tik patyrę sportininkai, tačiau ir šešiamečiai Aronas Cicėnas (Warriors team) ir Taisija Gerasimovič (Pankratos). Aronas amžiaus grupėje iki vienuolikos metų (svorio kategorija 24 kg.) liko antras, Taisija – tarp jauniausių merginų tapo nugalėtoja.

Suaugusių grupėje sensacijų neužfiksuota. Savo svorio kategorijose triumfavo elitiniai graplingo kovotojai: Konstantinas Mokšinas, Lukas Pelakauskas, Laurynas Pelakauskas ir kiti.

Šiomis taurės varžybomis buvo atidarytas naujasis (jau penktasis) graplingo sezonas. Jau 2018 m. kovo 24 – 25 dienomis Jonavoje laukia Baltijos šalių žaidynės. Pirmąkart istorijoje vienoje arenoje varžysis ne tik graplingo, tačiau ir brazilų džiudžitsu kovotojai. Daugiau informacijos grappling.lt.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus