visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sėdmaišiai: kaip išsirinkti sėdmaišį gražesniam interjerui ir patogesniam poilsiui

Sėdmaišiai: kaip išsirinkti sėdmaišį gražesniam interjerui ir patogesniam poilsiui Sėdmaišiai: kaip išsirinkti sėdmaišį gražesniam interjerui ir patogesniam poilsiui

Sėdmaišis - patogus, modernus ir vis labiau populiarėjantis baldas. Tačiau kaip išsirinkti gerą? Į ką atkreipti dėmesį prieš perkant sėdmaišį, kad jis taptų tik interjero puošmena, bet ir užtikrintų maksimalų komfortą sėdint bei ilsintis.

Sėdmaišiai: kaip išsirinkti sėdmaišį


Sėdmaišio audinys

Sėdmaišiai siūnami iš įvairiausios medžiagos: gobeleno, dirbtinės odos, džinso, medvilninio audinio ar pan. Rūšį rinkitės pagal savo poreikius. pvz. jei perkate sėdmaišį naudojimui lauke - Jums bus reikalingas neperšlampamas baldas, o jei namuose yra gyvūnų, kurie šeriasi ar mėgsta galąsti nagus - Jums tikrai netiks sėdmaišiai iš odos. Vienas praktiškiausių pasirinkimų – sėdmaišiai iš gobeleno. Dėka audinio Jūsų sėdmaišyje nesikaups dulkės, jis bus tvirtas ir antistatiškas.

Taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į medžiagos kokybę, nes nuo jos priklauso ne tik sėdmaišio ilgaamžiškumas, bet ir tai, kiek lengvai jis formuojamas.

Sėdmaišio užpildas

Įprastai sėdmaišiai užpildomi maltu porolonu, grikiais arba pūstu polistirolu. Tačiau grikiais užpildyti sėdmaišiai - dažniausiai sunkesni ir brangesni, o porolono trūkumas, jog šiuo užpildyti sėdmaišiai greičiau dėvisi ir tarsi subliūkšta. Rekomenduojme rinktis polistirolo granules, nes tokie sėdmaišiai prisitaiko prie kūno, susiformuoja pagal sėdinčiojo formas, taigi yra itin patogūs. Be to, dėl taisyklingos granulių formos dėvisi lėčiau.

Sėdmaišio dydis ir forma

KRIAUŠĖS formos sėdmaišiai tinkami neįpareigojančioje namų aplinkoje, ypač planuojant dažnai juos kilnoti – galėsite reguliuoti aukštį, o rankena padės patogiai pernešti į kitą vietą.

L formos sėdmaišiai yra populiariausi, turbūt dėl savo funkcionalumo – tarnauja ir kaip minkšta kapsulė įkristi, ir kaip griežtesnis fotelis. Be to L formos sėdmaišiai yra labai patogūs skaitymui!

PUFAI puikiai derės namų prieškambaryje, kvies prisėsti rišantis batus, o svetainėje tarnaus kaip originalus kavos staliukas!

Taigi, viskas gana paprasta, tereikia atsižvelgti į būsimą sėdmaišio vietą ir paskirtį :)

Užtrauktukai ir siūlės – nematomos, tačiau itin svarbios detalės

Kokybiško sėdmaišio siūlės turi būti lygios ir dvigubos, o medžiagos kraštai apsiūti siūlais. Toks apsiuvimo būdas apsaugos audinį nuo prairimo bei siuvimo iš naujo tiek ilgai ir intensyviai naudojant sėdmaišį, tiek jį skalbiant.

Užtrauktukų spynelės turi būti paslepiamos po audiniu, tokiu būdu apsaugant grindinį.

Sėdmaišio šoriniame maiše turi būti naudojami tvirti ir stambesni užtrauktukai. Jų pagalba galime greitai ir patogiai padaryti sėdmaišį minkštesniu nupylę per didelį kiekį granulių. Arba atvirkščiai – tačiau ar būna per minkštų sėdmaišių?

„Funky Beans“ sėdmaišiai – puikus pasirinkimas ieškantiems patogių, gražių ir kokybiškų baldų.

Sėdmaišiai: kaip išsirinkti sėdmaišį

„Funky Beans“ sėdmaišiai yra užpildyti polistirolo granulėmis, jų dėka sėdmaišis prisitaiko prie kūno įvairių sėdėjimo padėčių ir susiformuoja pagal sėdinčiojo formas. Sėdmaišius galite rinktis iš įvairių dizainų bei kokybiškų ir ilgaamžių medžiagų derinių. Vidaus sėdmaišiai gaminami iš tvirto ir storo gobeleno, lauko - iš neperšlampamo poliesterio. 100% kokybė!

Jūsų patogumui kiekvienas sėdmaišis turi vidinį maišą su užtrauktuku – lengvai galite papildyti ar sumažinti granulių kiekį taip išlaikant aukščiausią komforto lygį. Taip pat išėmus vidinį maišą vidaus sėdmaišius galite skalbti, lauko sėdmaišius nesunkiai išvalyti.

Sėdmaišiai: kaip išsirinkti sėdmaišį

NuogaKaina.lt parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui, arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Siekiame, kad klientai liktų patenkinti. Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus