visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Profesionali matavimo įranga GEOMAX – patraukli kaina ir kokybė

Profesionali matavimo įranga GEOMAX – patraukli kaina ir kokybė Profesionali matavimo įranga GEOMAX – patraukli kaina ir kokybė

GPS partneris, UAB

gpspartneris.lt

UAB „GPS partneris“ prekiauja profesionalia matavimo įranga ir siūlo platų matavimo įrangos asortimentą, technologines naujoves ir paslaugas.

UAB „GPS partneris“ yra oficialus šveicarų kompanijos „GeoMax“ AG atstovas Lietuvoje. „GeoMax“ kompanija skiria ypatingą dėmesį savo gaminamai matavimo įrangai, skirtai kelininkams, matininkams, statybininkams, inžinieriams, architektams ir kitų sričių specialistams. Prietaisai pasižymi pačiomis puikiausiomis eksplotacinėmis savybėmis.

Įmonė taip pat prekiauja profesionalia GPS įranga, elektroniniais tacheometrais, optiniais, skaitmeniniais ir lazeriniais nivelyrais, lazeriniais atstumo matuokliais (DISTO), GIS ir geodezine įranga, žemės ūkio mašinų valdymo sistemomis, ypač aukšto tikslumo monitoringo sistemomis.

UAB „GPS partneris“ teikiamos paslaugos:

  • geodezinės įrangos nuoma;
  • visų parduodamų prietaisų apmokymai (perkantiems naują įrangą apmokymai yra nemokami);
  • nemokamos konsultacijos visiems besidomintiems siūloma įranga ar paslaugomis bei techninė pagalba telefonu visiems savo klientams;
  • pilnas įrangos garantinis ir pogarantinis aptarnavimas bei būtina įrangos priežiūra.

UAB „GPS partneris“ platinama techninė ir programinė įranga visada buvo testuojama realiomis sąlygomis, sprendžiant klientų aktualius uždavinius visuose projekto gyvavimo ciklo etapuose nuo lauko esamos situacijos inžinerinių tyrinėjimų iki išbaigto projekto dokumentacijos bei jo pristatymo. UAB „GPS partneris“ pasirinkta atstovauti techninė ir programinė įranga pasižymi ypatingu patikimumu, lankstumu ir itin aukšto lygio automatizacija bei ergonomiškumu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus