visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Profesionali dantų higiena – kad šypsenos netemdytų pakitusi dantų spalva

Profesionali dantų higiena – kad šypsenos netemdytų pakitusi dantų spalva Profesionali dantų higiena – kad šypsenos netemdytų pakitusi dantų spalva

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Graži, laisva, natūrali ir nevaržoma šypsena – kiekvieno  žmogaus vizitinė kortelė. Ne visai sveikų, savo spalvą praradusių dantų neužmaskuos stilinga apranga ar tobulas makiažas. Tačiau išlaikyti nepriekaištingo baltumo dantis ne visada pavyksta.

Profesionali odontologijos specialistų pagalba neišvengiama – bandymai balinti dantis savarankiškai gali sukelti dar didesnių problemų.

Dantų balinimas – svarbu pasitarti su odontologu

Kaune įsikūrusios klinikos „Angitia“ specialistai primygtinai siūlo dantų nebalinti namuose nepasitarus su odontologu ir nesivadovauti kaimynių ar draugių, kurioms galbūt pasisekė, patirtimi. Nėra aišku, kiek žalos dantims padarys tos „sėkmės“ rezultatai, o ypač – kaip stipriai pažeis dantų emalę. Visais dantų balinimo klausimais  patariama pasikonsultuoti su patyrusiu odontologu - higienistu, kuris patars ir parinks tinkamiausią dantų balinimo  būdą klinikoje arba pakonsultuos, kaip, nepažeidžiant pačių dantų, juos balinti namuose.

Odontologije klinikoje „Angitia“ dantys balinami efektyviai ir saugiai: karbamido peroksidu – silpna vandenilio peroksido forma – ir itin efektyvia balinimo lazeriu „Zoom“ sistema.

Svarbu neužmiršti, kad, praėjus pusmečiui ar metams po profesionalios burnos higienos, ant Jūsų dantų gali būti susikaupęs kietasis apnašas arba dantų akmenys, kurie ypatingai pavojingi, jei kaupiasi po dantenomis. Dantų apnašas tarp dantų ir dantenų formuoja dantų kišenes, į kurias gali patekti savarankiškai balinamų dantų nežinia kokios medžiagos. Todėl balinant gali būti rimtai pažeisti ne tik dantys, bet ir dantenos.  Dažnos savarankiško balinimo pasekmės – pažeistas dantų emalis, dantenų uždegimai.

Profesionali dantų higiena – kad šypsenos netemdytų pakitusi dantų spalva


Šiuolaikinė įranga dantų akmenims iš po dantenų šalinti

Dantų balinimas kartais suvokiamas kaip pagrindinis estetinis dantų problemų sprendimo būdas. Jeigu dantys yra visiškai sveiki ir profesionaliai atlikta burnos higiena, tuomet taip, belieka dantis išbalinti odontologijos klinikoje arba, pakonsultavus odontologui, – namuose, ir toliau tinkamai prižiūrimų dantų švaros, gaivos pojūtis išliks ilgam.

Tačiau ne visi odontologai turi reikiamą įrangą pašalinti dantų akmenis iš po dantenų. Todėl šiomis odontologo galimybėmis – dantų šalinimu iš po dantenų – siūloma visada pasidomėti patiems. Užsilikę dantų akmenys po dantenomis sukels pavojingas dantenų ligas, kurių laiku nepastebėjus ir nepradėjus gydyti, galima prarasti dantis.

Odontologijos klinikoje „Angitia“ dantų akmenys šalinami ultragarsiniu skaleriu, o minkštosios dantų apnašos nuvalomos naujausiu metodu „Air Flow“ sistema, tobulai ir saugiai naikinančia tabako, kavos, arbatos ir kitas dėmes. „Air Flow“ metodika – tai stipri oro, vandens ir sodos miltelių srovė, greitai nuvalanti dantų apnašų sluoksnį net ir sunkiai prieinamose vietose.

Dirbtiniai dantys nebalinami, todėl prieš atkuriant prarastus dantis dantų protezais ant implantų arba kitais būdais, tikslinga pabalinti likusius savus, ypač – priekinius, dantis. Vėliau atliekant balinimą, dirbtiniai dantys nepabals, jų spalva išliks ta pati, kokia ji buvo ją derinant prie nebalintų savų dantų spalvos.

Klinikoje „Angitia“ Jūsų laukia moderniausios šiuolaikinės technologijos, visa reikiama šiuolaikinė moderni įranga ne tik profesionaliai burnos higienai, bet ir visoms kitoms patyrusiųjų odontologų paslaugoms, jauki aplinka. Klinikoje naudojamos Lietuvoje bei ES sertifikuotos dantų balinimo ir gydymo medžiagos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus