visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Premium geoterminis šilumos siurblys BOSCH Compress 7000 12 LWM S/W

Premium geoterminis šilumos siurblys BOSCH Compress 7000 12 LWM S/W Premium geoterminis šilumos siurblys BOSCH Compress 7000 12 LWM S/W

ARTRASAS, UAB

Naujos kartos šilumos siurblys, paruoštas saulės kolektorių pajungimui, kad gautumėte patį geriausią bei ekologiškiausią šildymo būdą. Jokių rūpesčių dėl pajungimo ir garantijos – „Saulės broliai“ tai padarys nemokamai.

Dėl išmaniojo valdymo, rūpestingai parinktų detalių ir reguliuojamos galios (inverter tipo) kompresorius 7000 LWM yra geriausias žemės šilumos siurblio pasirinkimas. Jūs gausite ne tik naujausią technologiją, bet ir didžiausią ekonomiją. Be to, tai ir puiki SCOP vertė – 5,6, taip pat aukščiausia A +++ energijos klasė.

  • Šilumos siurblys „gruntas-vanduo“, turintis 3–12 kW galios diapazoną (inverteris), su įmontuota 190 l karšto vandens talpykla;
  • Maks. didelis sezoninis galios koeficientas SСОР – iki 5,6, atitinka energijos vartojimo efektyvumo klasės A+++ reikalavimus (sistema);
  • Reguliatorius HPC 400 skirtas reguliuoti karšto vandens ruošimui ir 1 šildymo kontūrui be maišytuvo.

Su EMS ir pasirenkamąja įranga galima prijungti 3 šildymo kontūrus su maišytuvu, baseinu ir saulės sistema. Kiekviename kontūre galima papildomai įrengti temperatūros reguliatorių CR10 valdymui ir nuostatų keitimui (pasirenkamoji įranga). Į pristatomą komplektą įeina išorės ir šildymo temperatūros jutikliai, 2 nešvarumų gaudyklės filtrai, plėtimosi indas, saugos vožtuvas ir šaltnešio kontūro pripildymo mazgas.

„Saulės brolių“ šilumos siurbliai energiją ima iš gamtos. Saulė yra natūralus atsinaujinančios energijos šaltinis. Dirvoje, uolienose ir gruntiniuose vandenyse sukaupta saulės energija efektyviai panaudojama Bosch šilumos siurbliuose. Tiems, kurie rūpinasi ateitimi ir planuoja savo dabartinę finansinę padėtį, Bosch (Junkers) energijos valdymo sprendimai yra geras pasirinkimas. Naudojant saulės kolektorius pasieksite geriausią taupumo ir ekologijos rezultatą.

Premium silumos siurblys

Akivaizdi nauda

Su Bosch šilumos siurbliu galima išgauti net 5 kartus daugiau energijos negu reikia paties šilumos siurblio veikimui užtikrinti. Tai neabejotinai gaunama nauda, nes įrengus šilumos siurblį šildymo išlaidos sumažės net iki 80 proc. Su Bosch šilumos siurbliu gerokai sutaupysite. Jeigu šiuo metu savo būstą šildote elektra arba skystuoju kuru kūrenamu katilu, „Saulės broliai“ rekomenduoja pagal galimybes kuo greičiau pakeisti Bosch šilumos siurbliu! Šis patarimas taikomas ir įsirengiantiems naujus būstus. Yra labai mažai tokių investicijų, kurios atsiperka taip greitai kaip šilumos siurblys. Įrengus šilumos siurblį Jūsų būsto vertė tiktai padidės.

Investicija į ateitį

Geras šilumos siurblys yra labai saugus ir patikimas. Dėl labai mažų eksploatavimo sąnaudų per ilgą laikotarpį šilumos siurbliai yra daug naudingesni negu kiti šildymo įrenginiai. Nors kitų prietaisų įrengimo sąnaudos gali būti mažesnės, tačiau reikšmingai padidės Jūsų būsto šildymo išlaidos per mėnesį. Šilumos siurbliai šiandien yra ekonomiškiausias pasirinkimas, juolab, kad pradinės investicijos yra nedaug didesnės!

Savo Bosch šilumos siurblį galite naudoti nuotoliniu būdu – valdyti ir prižiūrėti namo šildymo sistemą naudodamiesi išmaniuoju telefonu. Taip galima dar daugiau sutaupyti, pavyzdžiui, sumažinant šildymo galią tada, kai esate ne namie, arba prieš vakarą padidinant karšto vandens temperatūrą sūkurinėje vonioje.

Premium geoterminis šilumos siurblys BOSCH Compress 7000 12 LWM S/W

Vardinė šiluminė galia (B0/W35) kW 11,8

Galios diapazonas, min.-maks. kW 3-12

Galios koeficientas:

SCOP* (žema T, šaltas klimatas) 5,6 (Pd = 11 kW)

Galios koeficientas SCOP* (aukšta T, šaltas klimatas) 4,1 (Pd = 10 kW)

Karšto vandens talpykla l 190 Galima vandens talpa esant Т=40 °C l 280 Maks. tiekiamo šilumnešio temperatūra °C 63

Elektrinis kaitinimo elementas kW 3/6/9 (reguliuojamas)

Kompresorius Mitsubishi Electric, sukamasis (inverteris)

Šaldymo agento R410A kiekis kg 2,39

Pajungimas

Žemės kontūras mm 28

Šildymas mm 28

Karštas vanduo mm 22 (nerūdijantysis plienas)

Elektros prijungimo vertės 400 V, 3N, ~50 Hz

Saugiklis, naudojant el. šild. elementą 3/6/9 kW A 16/20/25

Vard. garso galia** dB(A) 43 Min./maks. garso galia** dB(A) 38-49

Matmenys mm 600 х 660 х 1800

Svoris kg 210

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus