visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Prekės naminiams gyvūnams: Profine gamintojo - ULTRA PREMIUM maistas šunims ir katėms

Prekės naminiams gyvūnams: Profine gamintojo - ULTRA PREMIUM maistas šunims ir katėms Prekės naminiams gyvūnams: Profine gamintojo - ULTRA PREMIUM maistas šunims ir katėms

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Įmonėje "Agrova" parduotuvėse Panevėžyje rasite ir nusipirksite visko, ko reikia Jūsų augintiniui, nuo skaniausio maisto ar skanėsto iki minkščiausio guolio ar išskirtinio aksesuaro. Mes siekiame 100 % klientų pasitenkinimo, todėl pristatome Profine - čekijos gamintojų SUPER PREMIUM maistą šunims bei katėms.

Profine tikslas yra teikti natūralią ir organizmo nežalojančią mitybą visą šuns gyvenimo laikotarpį. Dažniausiai gyvūnų maiste naudojami grūdai, tokie kaip kviečiai ar miežiai, nėra efektyvus šunų energijos šaltinis. Todėl Profine gaminama, naudojant ypatingą formulę, kurioje yra mažai grūdų low grain formula), - lengvai virškinamų bulvių, pomidorų ir kukurūzų derinys, teikiantis energiją, kurią gyvūnas panaudoja efektyviai bei nesukeliantis tokių pašalinių poveikių, kaip alergijos maistui ir maisto netoleravimas, virškinimo ar žarnyno problemos. Sudėtyje apie 60% mėsos ir daržovių.

Agrova parduotuvėse galite įsigyti:

Katėms: Profine Cat Light (Maistas turinčioms antsvorį katėms), Profine Cat Kitten (Sausas maistas kačiukams su vištiena ir ryžiais), Profine Cat Indoor (Sausas maistas namie gyvenančioms katėms ir katėms kurios turi problemų dėl plaukų virškinimo sistemoje. Maistas su vištiena ir ryžiais), Profine Cat Derma (Ilgo ir vidutinio kailio katėms sausas maistas su lašiša ir ryžiais), Profine Cat Sterilised (Natūralus maistas iš vištienos ir ryžių sterilizuotoms ir kastruotoms katėms pH kontrolė užtikrina sveiką inkstų ir šlapimtakių funkcionavimą), Profine Cat Original Adult (Sausas maistas visų veislių katėms su vištiena ir ryžiais).

Prekės naminiams gyvūnams: Profine gamintojo - ULTRA PREMIUM maistas šunims ir katėms

Šumins: Profine Adult Small Breed Chicken & Potatoes (Mažų veislių suaugusiems šunims sausas maistas su vištiena ir bulvėmis), Profine Senior Turkey & Potatoes (Sausas maistas seniems šunims su kalakutiena ir bulvėmis), Profine Puppy Lamb & Potatoes (Hipoalerginis sausas maistas šuniukams su ėriena ir bulvėmis), Profine Puppy Chicken & Potatoes (Sausas maistas šuniukams su vištiena ir bulvėmis), Profine Light Lamb & Potatoes (Hipoalerginis, lengvas sausas maistas šunims su ėriena ir bulvėmis), Profine Junior Large Breed Chicken & Potatoes (Didelių veislių šuniukams sausas maistas su vištiena ir bulvėmis), Profine Energy Chicken & Potatoes (Padidinta energija suaugusiems šunims su vištiena ir bulvėmis), Profine Adult Salmon & Potatoes (Maistas suaugusiems šunims su lašiša ir bulvėmis), Profine Adult Large Breed Chicken & Potatoes (Suaugusiems, didelių veislių šunims sausas maistas su vištiena ir bulvėmis), Profine Adult Lamb & Potatoes (Maistas suaugusiems šunims su ėriena ir bulvėmis), Profine Adult Chicken & Potatoes (Sausas maistas suaugusiems šunims).

Prekės naminiams gyvūnams: Profine gamintojo - ULTRA PREMIUM maistas šunims ir katėms

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus