visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Prancūziškas veido masažas - ypač atpalaiduojanti ir raminanti procedūra Jūsų grožio puoselėjimui

Prancūziškas veido masažas - ypač atpalaiduojanti ir raminanti procedūra Jūsų grožio puoselėjimui Prancūziškas veido masažas - ypač atpalaiduojanti ir raminanti procedūra Jūsų grožio puoselėjimui

MASAŽO KLINIKA, UAB

Vidinis nuovargis ir įtampa atsispindi Jūsų gyvybingumą ir sveiką spindesį praradusiame veide? Rekomenduojame  itin veiksmingą tik MASAŽO KLINIKOJE atliekamą prancūzišką veido masažą. Jūs tikrai to verta!

Prancūziškas veido masažas - ypač atpalaiduojanti ir raminanti procedūra, padedanti sumažinti nuo įtampos veide susidariusias ir mimikos raukšleles, gerinantis kraujotaką ir stimuliuojantis veido odą. Jis atliekamas su aromaterapiniu aliejumi arba masažiniu veido kremu, spaudžiamaisiais, sukamaisiais bei glostomaisiais judesiais veikiant specifinius taškus, išsidėsčiusius veido srityje. Rekomenduojamas esant papilkėjusiai bei praradusiai spalvą veido odai, suteikia jai skaistumo, gaivumo, šviežumo. Taip pat šis masažas pakelia raumenų tonusą, todėl ypač reikalingas profilaktikai nuo raukšlių! Ši procedūra tinka bet kurio amžiaus odai.

Masažas yra sudarytas iš dviejų dalių:

Pirmoji – tonizuojanti, veido ovalą formuojanti. Veikia veido odą, veido kontūrus ir kraujagysles. Paspaudimais, tapšnojimais ir plekšnojimais aktyviai veikiamas veido ovalas, smakras, skruostai, kakta, tarpantakiniai raumenys, kaklo ir dekolte sritys.

Antroji - atpalaiduojanti. Pašalina įtampą, pagerina bendrą emocinę ir fizinę savijautą. Judesiai ilgi ir lėti, apjungiantys veido, kaklo ir dekolte sritis.

Masažo trukmė: 30 min.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus