visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Polipropileno pluoštas IGNIS

Polipropileno pluoštas IGNIS Polipropileno pluoštas IGNIS

„PP Baltic“ pristato polipropileno pluoštą IGNIS, kuris yra skirtas pasyviąjai priešgaisrinei apsaugai.

Polipropileno pluoštas IGNIS, esantis betoninėse sienose, kolonose, tuneliuose, gerokai padidina pasyviąją priešgaisrinę apsaugą. Gaisro atveju polipropileno plaušeliai ištirpsta ir taip betone atsiranda mikro kanalai, per kuriuos iš betono pašalinamas spaudimas ir drėgmė. Taip išvengiama betono sproginėjimo ir betono gaminys išlieka nepakitusios struktūros bei nepraranda savo savybių.

Per paskutinius keletą metų IGNIS svarba buvo įrodyta nepriklausomose laboratorijose, tokiose kaip TNO Olandijoje ir BRE Anglijoje. Bandymai atlikti tiek su purškiamu betonu, tiek su betono gaminiais.

IGNIS polipropileno pluoštas taip pat turi visas CRACKSTOP savybes.

Be polipropileno fibros bei pluošto tiekimo, „PP Baltic“ siūlo pagalbą, kuri papildomai nekainuos:

  • Konsultacijos projekto rengimo klausimais: Pasiūlysime alternatyvų sprendimą armatūros tinklams ir metalinei fibrai. Atvyksime pas Jus ir detaliau aptarsime polipropileno fibros ir plaušo privalumus ir naudojimo galimybes Jūsų projekte ar gaminyje. Esant poreikiui, atvyksta gamintojo Adfil atstovai ir kartu dalyvaujame susitikimuose su projektuotojais, užsakovais, rangovais;
  • Projekto dalies, kurioje numatoma naudoti polipropileno fibra, skaičiavimai: Kiekvienam projektui pateikiame kvalifikuotų specialistų atliktus skaičiavimus, kuriuose, pagal Užsakovo pateiktus duomenis, parenkame betono klasę, betono sluoksnio storį, reikalingą polipropileno fibros kiekį ir kt. Visi mūsų specialistų atlikti skaičiavimai yra drausti;
  • Betonavimo darbų, kuriuose naudojama PP Baltic tiekiama polipropileno fibra, priežiūra: Kiekvienas projektas, kuriame naudojama PP Baltic tiekiama polipropileno fibra ir plaušas yra PP Baltic itin svarbus, todėl, jei pageidaujate, bendrovė dalyvaus projekto įgyvendinime nuo projekto rengimo iki rangos darbų.

Taip pat kartu su partneriais bendrovė siūlo ir betonavimo darbus. Jei pageidaujate, „PP Baltic“ kokybiškai atliks betonavimo darbus, kuriuose naudojama bendrovės tiekiama polipropileno fibra.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus